Belysningsplan

Med rätt belysning kan du skapa en behaglig atmosfär och rumslighet för dina utomhusmiljöer, samt förlänga tiden du kan tillbringa utomhus.

Belysningsplan

Med bra belysning i din trädgård kan du njuta av utomhusaktiviteter som grillkvällar, trädgårdsfester eller bara koppla av på altanen även efter solnedgången. Belysningen skapar en behaglig atmosfär och rumslighet samt förlänger tiden du kan tillbringa utomhus. Vi på Nice Garden har gedigen erfarenhet av små och stora projekt och kan tillsammans med er gå igenom era önskemål om en belysningsplan för er utemiljö.

Belysningsplan: Före en vacker och trivsam utemiljö

Belysningsplan: Före en vacker och trivsam utemiljö

Genom att belysa en uppfart eller en ingång får du ett trevligt intryck under vintern. Rätt belysning kan förvandla din trädgård till en vacker och stämningsfull plats, även under kvällen. Det kan framhäva träd, buskar, blommor och andra trädgårdsfunktioner på ett elegant sätt. Belysning gör trädgården säkrare genom att minska risken för olyckor och fall. Det hjälper dig även att se var du går och undvika hinder som kan vara svåra att upptäcka i mörker. Med rätt belysning i din trädgård och utemiljö får du en harmonisk och inbjudande plats för dig och familjen.

  Belysningsplan: Så ser vår process ut

  Hembesök

  1. Hembesök

  För en belysningsplan inleds processen med ett kostnadsfritt hembesök, oftast i samband med andra utomhusprojekt. Vi åker ut och gör en bedömning av er tomt. Under hembesöket har vi en dialog med er för att få en förståelse för era önskemål, behov, tankar och idéer.

  Design

  2. Offert på belysningsplan

  Efter avslutat hembesök tar vi fram en offert där alla kostnader för belysningsplan ingår. Offerten är baserad på det vi kommit överens om tillsammans under hembesöket.

  Offert

  3. Projektplanering

  När ni godkänt offerten påbörjar vi en belysningsplan kring er utemiljö som inkluderar en detaljerad skiss på vilka armaturer vi föreslår och placering i er utemiljö.

  Utförande

  4. Offert på installation

  När belysningplanen är klar och godkänd gör vi en offert på belysning till er utemiljö.

  Utförande

  5. Installation

  Efter avslutat arbete genomför vi en slutbesiktning för att säkerställa att bästa möjliga slutresultat och högsta kvalitet uppnåtts. Vi ser alltid till att arbeta tidseffektivt utan att kompromissa med kvalitén!

  Därför ska du välja Nice Garden för planering av belysning

  \

  Professionell expertis

  Nice Garden har ett erfaret team med omfattande kunskaper inom markarbete, totalentreprenad och design. Vi strävar alltid efter att erbjuda enastående kvalitet, både vad gäller utfört arbete och använda material, för att säkerställa att ert projekt når de önskade resultaten. Vår långa erfarenhet gör oss väl insatta i planering och genomförande av projekt, stora som små, med fokus på hög kvalitet, säkerhet och hållbarhet.

  \

  Skräddarsydda lösningar

  Hos Nice Garden förstår vi att varje kund är unik med specifika önskemål och behov. Vi strävar därför alltid efter att skapa skräddarsydda lösningar som harmoniserar med era krav. Vi anser att personlighet spelar en central roll när det kommer till hem och utemiljöer, och vårt mål är att förverkliga era drömmar genom att skapa anpassade lösningar.

  \

  Kundfokus och tillgänglighet

  På Nice Garden är kunden alltid i fokus, och vi strävar efter att erbjuda den bästa möjliga servicen. Vårt mål är att skapa en känsla av trygghet och nöjdhet hos er som kunder genom hela projektet. Vi upprätthåller en nära kommunikation med er under hela arbetet för att säkerställa att era behov och önskemål tillgodoses.

  \

  Gedigen erfarenhet

  Vi är stolta över att vara närvarande lokalt, både på Lidingö och Djursholm. På Nice Garden har vi erfarna specialister inom markanläggning, och all vår kompetens finns internt. Detta säkerställer en hög kvalitet och expertis genom hela processen, vilket bidrar till att skapa hållbara och säkra resultat.

  \

  Goda referenser

  Nice Gardens kunder väljer oss för vår dedikation till deras behov och vårt professionella arbetssätt. Våra entreprenörer arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att er tomt blir vacker, säker och hållbar. Vår övergripande målsättning är att förverkliga er dröm om den perfekta tomten.

  Belysning i trädgård
  Trädgårdsbelysning

  Belysningsplan

  Frågor & svar

  Varför är det bra med belysning i utemiljö?

  Rätt belysning kan förvandla din trädgård till en vacker och stämningsfull plats, även under kvällar och under vinterns mörka timmar.

  Måste jag installera allt på en gång?

  Nej, det behöver man inte, man kan installera precis det ni vill. Däremot är det bra att ha en vision om hur man vill ha slutresultatet.

  Vi tar ansvar för hela ditt projekt – från start till slut.
  Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!
  Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
  Integritetspolicy
  Vi hjälper dig komma igång

  Kontakta oss

  Telefon

  Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
  Integritetspolicy