Helhetsanalys – Företag och BRF

Behöver ditt företag eller BRF hjälp med mark- eller trädgårdsprojekt? Nice Garden gör en helhetsanalys av ditt projekt och hjälper dig med din utemiljö.

Helhetsanalys – Företag/BRF

Helhetsanalys av projekt

Innan du sätter igång med ett projekt i utemiljön kring ditt företag eller bostadsrättsförening är det bra att göra en helhetsanalys på hela ditt projekt. I samråd med oss på Nice Garden kan vi gemensamt komma i mål med era tankar för den perfekta utomhusmiljön. Vi kommer steg för steg gemensamt gå igenom vad ni har för tankar och hur ni vill använda er utemiljö. På Nice Garden har vi gedigen erfarenhet av små och stora projekt och kan tillsammans med er gå igenom era behov, drömmar och önskemål för er utemiljö.

Företag BRF Totalentreprenad

Helhetsanalys för företag och BRF

Att börja ett projekt är alltid en utmaning om man inte vet vad man vill eller vilka möjligheter som finns, det kan även vara utmanande att få fram sina visioner men att även hålla sig inom den budget man har avsatt för sitt projekt. Vi på Nice Garden kommer till er och går igenom ert projekt på plats, vi ser över vilka förutsättningar er utomhusmiljö har och hjälper er analysera ert projekt tillsammans med er. Ni har säkert många frågor och funderingar, som vi gladeligen svarar på.

Helhetsanalys: Så ser vår process ut

Hembesök

1. Hembesök

När det kommer till helhetsanalysen inleds processen med ett kostnadsfritt hembesök. Vi på Nice Garden kommer till er för att göra en bedömning av er utemiljö som följande projektplanering sedan kommer att baseras på. Under hembesöket har vi en dialog med er för att få en förståelse för era önskemål, behov, tankar och idéer.

Design

2. Projektplanering

Efter hembesöket påbörjar vi en projektplanering kring er utemiljö som inkluderar en detaljerad plan och tidsplanering för hela projektet. Projektplanen baseras på det vi kommit överens om tillsammans under tidigare dialoger.

Offert

3. Offert

Efter projektplaneringen tar vi fram en offert där alla kostnader för projektet ingår. Offerten är baserad på det vi kommit överens om tillsammans under hembesöket.

Utförande

4. Utförande

Nice Garden tar hand om allt från planering till utförande och slutbesiktning. Vi håller alltid nära kontakt med er under arbetets gång och ger löpande uppdateringar om de olika stegen i arbetet.

Utförande

5. Slutbesiktning

Efter avslutat arbete genomför vi en slutbesiktning för att säkerställa att bästa möjliga slutresultat och högsta kvalitet uppnåtts. Vi ser alltid till att arbeta tidseffektivt utan att kompromissa med kvalitén!

Därför ska du välja Nice Garden för ert projekt

\

Professionell expertis

På Nice Garden har vi ett team med lång erfarenhet och expertis inom markarbete och totalentreprenad. Hos oss får ni alltid högsta möjliga kvalitet av både arbete och material för att säkerställa att projektet uppnår det resultat ni önskar. Vi har lång erfarenhet av hur man planerar och utför stora och små projekt av högsta kvalitet som både blir säkert och hållbart.

\

Skräddarsydda lösningar

Alla våra kunder är unika med olika önskemål och behov. Vi ser alltid till att skapa skräddarsydda lösningar som passar era behov. Personlighet är A och O när det gäller hem och utemiljöer, och vi vill göra era drömmar till verklighet!

\

Kundfokus och tillgänglighet

På Nice Garden har vi alltid kunden i fokus och levererar den bästa möjliga servicen. Vårt mål är alltid att ni som kund ska känna er säkra, nöjda och trygga med ert val av entreprenörer. Vi håller nära kontakt med er under hela arbetet.

\

Gedigen erfarenhet

Vi är stolta över att vara lokalt närvarande både på Lidingö och Danderyd. På Nice Garden har vi erfarna personer inom markanläggning. All vår kompetens finns in-house, vilket garanterar hög kvalitet och expertis genom hela processen.

\

Goda referenser

Våra kunder väljer oss för att vi alltid sätter dem i fokus och är professionella i allt vi gör. Hos oss på Nice Garden arbetar våra entreprenörer alltid tidseffektivt och med största noggrannhet för att ni ska få en tomt som både är vacker, säker och hållbar.

Helhetsanalys företag brf
Helhetsanalys företag brf

Helhetsanalys – Företag/BRF

Frågor & svar

Varför är det bra med en helhetsanalys?

En helhetsanalys av ett projekt är bland det bästa ni kan göra för att optimera projektets flöde. Att kunden och entreprenören redan från tankestadiet noggrant går igenom ett projekt steg för steg minimerar risken för missförstånd.

Vilka oförutsedda utgifter har jag glömt?

Oförutsedda utgifter kan vara allt från belysning i er utemiljö till bevattning och växter. Kostnaderna kan variera mycket beroende på vad man har för önskemål, visioner och behov, men det är bra att få med allt redan i uppstarten för att få en bra uppfattning om den totala kostnaden för projektet. Vi på Nice Garden hjälper er med detta.

Måste jag ha en skiss för att påbörja ett projekt?

Vi ser helst att man har en skiss att jobba efter i varje projekt, då det är det vi baserar våra offerter på. En skiss ger oss ett gemensamt underlag att jobba efter, vilket även lägger grunden för er utomhusmiljö. Vi hjälper er att skapa en skiss för ert projekt!

Vi tar ansvar för hela ditt projekt – från start till slut.
Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy
Vi hjälper dig komma igång

Kontakta oss

Telefon

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy