Bevattningssystem

Vi längtar ofta till sommar och sol, men värmen kan också ställa till en del problem i din trädgård. Såväl gräsmattan som nyanlagda häckar och nyplanterade rabatter kan snabbt torka ut. En bra lösning på dessa problem är att välja ett bevattningssystem som hjälper dig att undvika torka i trädgården.
Bevattning: Håll din trädgård frisk och frodig

Bevattningssystem

Bevattning: Håll din trädgård frisk och frodig

Det finns många fördelar med att ha en fin gräsmatta, häck och rabatt, både ur estetisk och funktionell synvinkel. Med rätt bevattning kan du hålla din gräsmatta välunderhållen och njuta av en trevlig och praktisk yta i din trädgård. Vi på Nice Garden arbetar främst kring Danderyd, Lidingö och Bromma och har lång erfarenhet av bevattning av gräsmattor, häckar och rabatter samt den kunskap som krävs för att hålla din trädgård frisk och fin. Vårt mål är att skapa din drömtomt!

Genom att bevattna regelbundet blir din gräsmatta tät och frisk, vilket minskar utrymmet för ogräs att etablera sig. Det är även viktigt med en regelbunden bevattning av nylagda häckar och planteringsytor, speciellt under etableringsfasen. En välskött trädgård kan motstå ogräs och långsiktigt konkurrera bort det. ​Det finns många fördelar med att vattna din gräsmatta rätt och undvika att den blir för torr eller för blöt. För mycket vatten kan leda till rotförruttnelse och sjukdomar, medan för lite vatten kan göra gräsmattan svag och mottaglig för skador. ​På Nice Garden jobbar vi med system som Rainbird och Hunter och installerar kompletta helhetslösningar för alla typer av trädgårdar och anläggningar.

Nice Garden

Professionell expertis inom bevattnings-system

Det är viktigt att notera att rätt bevattningsteknik och tidpunkt på dagen är avgörande för att få bästa resultat. En trädgård kräver skötsel och omsorg för att den ska hålla sig grön och frodig, och en av de avgörande faktorerna är bevattning. Lämpligt underhåll av gräsmattor, häckar och rabatter främjar starka rötter som kan absorbera vattnet mer effektivt, som i sin tur leder till att du får en sund trädgård. Det kan vara en god idé att rådgöra med experter innan du planerar ditt bevattningssystem. Vi på Nice Garden hjälper dig att skapa din drömtomt med de senaste teknikerna och systemen. Vi har kunskapen som krävs för att göra din trädgård frisk, stark och hållbar!

Bevattningssystem: Så ser vår process ut

Hembesök

1. Hembesök

Gällande gräsmatta och bevattning inleds processen med ett kostnadsfritt hembesök. Vi gör en bedömning av din trädgård för att identifiera eventuella problem och få en förståelse för dina behov. 

Design

2. Projektplanering

Efter hembesöket påbörjar vi en projektplanering som inkluderar en detaljerad åtgärdsplan och en tidsplanering för hela projektet av bevattningssystemet.

Offert

3. Offert

Efter projektplaneringen får du en offert där alla kostnader ingår. Offerten är baserad på det vi tillsammans kommit överens om under inledande steget i processen. När du godkänt offerten kan du luta dig tillbaka så sköter vi resten!

Utförande

4. Utförande

Projektplaneringen ligger till grund för arbetet med bevattningssystemet som inleds i denna del av processen. Våra experter tar hand om allt från planering och leverans till utförande, montering och slutbesiktning. Vi håller kontakt med dig under hela projektet och ger dig löpande uppdateringar.

Utförande

5. Slutbesiktning

När arbetet avslutats utför vi en slutbesiktning där vi säkerställer att rätt slutresultat och högsta kvalitet uppnåtts. Vi arbetar alltid tidseffektivt utan att tumma på kvalitén!

Därför ska du välja Nice Garden för bevattningssystem

\

Professionell expertis

Vi på Nice Garden har lång erfarenhet och expertis inom branschen. Vi levererar alltid högsta kvalitet av både material och arbete för att säkerställa att du får den bevattning och det system som uppfyller dina önskningar. Vi har lång erfarenhet av bevattning och vet vad som krävs för att du ska få en frisk och hållbar trädgård.

\

Skräddarsydda lösningar

Vi är väl medvetna om att alla kunder har olika behov och önskemål, därför ser vi alltid till att skapa skräddarsydda lösningar för dig och din trädgård eller anläggning. Vi gör din utemiljö till ditt personliga paradis!

\

Kundfokus och tillgänglighet

Hos oss på Nice Garden är kunden alltid i fokus och vårt mål är att leverera den bästa möjliga servicen. Vi strävar alltid efter att du som kund ska känna dig säker, trygg och nöjd med ditt val av entreprenörer. Under hela projektet finns vi tillgängliga och håller nära kontakt med dig under alla steg i processen.

\

Gedigen erfarenhet

Vi på Nice Garden har lång erfarenhet av bevattningssystem och vet vad som krävs för att hålla din trädgård frisk och välskött. Med våra kunniga experter kan vi säkerställa högsta kvalitet och bästa möjliga slutresultat.

\

Goda referenser

Våra kunder väljer oss för att vi alltid sätter dem i fokus och är professionella i allt vi gör. På Nice Garden arbetar vi alltid tidseffektivt och med största noggrannhet för att du ska få en trädgård som både är vacker, frisk och hållbar. Vår målsättning är att skapa din drömtomt!

Bevattningssystem Nice Garden
Bevattningssystem

Bevattningssystem

Frågor & svar

Hur ofta ska man vattna när man sår gräsmatta?

Under första månaden brukar man behöva använda sig av en större mängd bevattning. Grundregeln är att marken inte får bli torr och du kan därför behöva täcka området med fiberduk för att hålla kvar fukten i jorden. Efter den första månaden kan i allt eftersom öka intervallet mellan bevattningen.

Måste man vattna gräsmattan?

Du behöver lära känna din gräsmatta, eftersom alla gräsmattor behöver olika mycket vatten. Det är lätt hänt att man bevattnar en gräsmatta för lite, men det kan även hända att man bevattnar för mycket. Därför kan det vara en god idé att rådfråga en expert för att din gräsmatta ska få rätt underhåll och hålla sig frisk. Vi på Nice Garden har lång erfarenhet av gräsmattor och bevattning. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med din gräsmatta!

Vi tar ansvar för hela ditt projekt – från start till slut.
Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy
Vi hjälper dig komma igång

Kontakta oss

Telefon

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy