Skötselabonnemang

Är du i behov av skötsel av utomhusområden? Vi på Nice Garden erbjuder skötselabonnemang inom trädgårdsskötsel och underhåll av utemiljöer.

Skötsel-abonnemang för privat-personer

Genom att regelbundet ta hand om trädgården kan du hålla den i gott skick och bevara dess estetiska utseende. Det innebär att klippa gräset, beskära växter, rensa ogräs och ta hand om trädgårdsstrukturen. Detta hjälper till att skapa en välskött och attraktiv trädgård som ger er och andra glädje och njutning. Med regelbunden skötsel kommer ni alltid att komma hem till en välskött och vacker trädgård.

En välskött trädgård ger en känsla av stolthet och tillfredsställelse. Det är en plats där du kan koppla av, njuta av naturen och tillbringa tid med familj och vänner. Genom att vårda och sköta om trädgården regelbundet kan du skapa en miljö som ger dig glädje och njutning. Vi på Nice Garden erbjuder er en året-om lösning när det gäller skötsel av era utomhusytrymmen och trädgårdar.

Skötselabonnemang för trädgårdstjänster

Skötselabonnemang för trädgårdstjänster

På Nice Garden utför vi alla typer av skötsel för er utemiljö, vi skräddarsyr skötselplanen utefter era önskemål.

 • Lövblåsning
 • Gräsklippning
 • Ogräsrensning
 • Kantskärning
 • Häckklippning
 • Beskärning av fruktträd
 • Trädbeskärning
 • Mossbekämpning av gräsmattor
 • Rensa, kratta och sopa gångar
 • Beskära prydnadsbuskar
 • Bortforsling

Skötselabonnemang: Så ser vår process ut

Hembesök

1. Hembesök

När det gäller skötselabonnemang inleds processen med ett kostnadsfritt hembesök. Vi på Nice Garden kommer hem till er för att göra en bedömning av er tomt som följande skötselabonnemang sedan kommer att baseras på. Under hembesöket har vi en dialog med er för att få en förståelse för era önskemål, behov, tankar och idéer.

Offert

2. Offert

Efter avslutat hembesök tar vi fram en offert för ett abonnemang som passar er. Offerten är baserad på det vi kommit överens om tillsammans under hembesöket.

Utförande

3. Utförande

Nice Garden tar hand om allt från planering till utförande. Vi håller alltid nära kontakt med er under arbetets gång och ger löpande uppdateringar.

Därför ska du välja Nice Garden för ert projekt

\

Professionell expertis

På Nice Garden har vi ett team med lång erfarenhet och expertis inom skötsel av utemiljöer. Hos oss får ni alltid högsta möjliga kvalitet av både arbete och material för att säkerställa att skötseln uppnår det resultat ni önskar.

\

Skräddarsydda lösningar

Alla våra kunder är unika med olika önskemål och behov. Vi ser alltid till att skapa skräddarsydda lösningar som passar era behov. Personlighet är A och O när det gäller hem och utemiljöer, och vi vill göra era drömmar till verklighet!

\

Kundfokus och tillgänglighet

På Nice Garden har vi alltid kunden i fokus och levererar den bästa möjliga servicen. Vårt mål är alltid att ni som kund ska känna er säkra, nöjda och trygga med ert val av entreprenörer. Vi håller nära kontakt med er under hela arbetet.

\

Gedigen erfarenhet

Vi är stolta över att vara lokalt närvarande både på Lidingö och Djursholm. På Nice Garden har vi erfarna personer inom markanläggning. All vår kompetens finns in-house, vilket garanterar hög kvalitet och expertis genom hela processen.

\

Goda referenser

Våra kunder väljer oss för att vi alltid sätter dem i fokus och är professionella i allt vi gör. Hos oss på Nice Garden arbetar våra entreprenörer alltid tidseffektivt och med största noggrannhet för att ni ska få en tomt som både är vacker, säker och hållbar. Vår målsättning är att skapa er drömtomt!

Skötselabonnemang

Frågor & svar

Kan jag själv styra hur ofta jag vill ha skötselabonnemang?

Självklart, ert skötselabonnemang styr ni över själva. Alla kunder är unika och vi anpassar oss över era behov.

Kommer ni varje vecka?

Det bestämmer ni som kund själva, alla har olika nivåer på hur trädgården ska skötas. Vi kommer självklart med förslag och hjälper er att skräddarsy utefter det ni vill ha.

Vi tar ansvar för hela ditt projekt – från start till slut.
Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy
Vi hjälper dig komma igång

Kontakta oss

Telefon

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy