Helhetsanalys

Behöver du hjälp med markanläggning eller trädgårdsprojekt? Vi gör en helhetsanalys av ditt projekt och hjälper dig med trädgård och utemiljö.

Helhetsanalys av projekt

Innan man sätter igång med ett projekt i sin trädgård eller utemiljö är det bra att göra en helhetsanalys på hela sitt projekt. I samråd med oss på Nice Garden kan vi gemensamt komma i mål med era tankar för den perfekta tomten. Vi kommer steg för steg gemensamt gå igenom vad ni har för tankar och hur ni vill använda er utemiljö för att passa er familj bäst. På Nice Garden har vi gedigen erfarenhet av små och stora projekt och kan tillsammans med er gå igenom era behov, drömmar och önskemål för er utemiljö.

Helhetsanalys privat

Helhetsanalys för privatpersoner

Att börja ett projekt är alltid en utmaning om man inte vet vad man vill eller vilka möjligheter som finns, det kan även vara utmanande att få fram sina visioner men att även hålla sig inom den budget man har avsatt för sitt projekt. Vi på Nice Garden kommer till er och går igenom ert projekt på plats, vi ser över vilka förutsättningar er tomt har och hjälper er analysera ert projekt tillsammans med er. Ni har säkert många frågor och funderingar, som vi gladeligen svarar på.

Helhetsanalys: Så ser vår process ut

Hembesök

1. Hembesök

Processen av helhetsanalysen inleds med ett kostnadsfritt hembesök. Vi bedömer er tomt, och hela projektplaneringen kommer sedan att bygga på denna bedömning. Dialogen under hembesöket fokuserar på att förstå era önskemål, behov, tankar och idéer.

Design

2. Projektplanering

Efter hembesöket påbörjar vi en projektplanering för er utemiljö. Detta inkluderar en detaljerad plan och tidsram för hela projektet, baserat på det vi tidigare diskuterat och kommit överens om.

Offert

3. Offert

Efter projektplaneringen utarbetar vi en offert som inkluderar alla kostnader för projektet. Offerten baseras på det vi har kommit överens om under hembesöket.

Utförande

4. Utförande

Nice Garden tar hand om allt från planering till genomförande och avslutande besiktning. Vi håller en nära kontakt med er under hela processen och ger kontinuerliga uppdateringar om de olika stegen i arbetet.

Utförande

5. Slutbesiktning

Efter att arbetet är avslutat genomför vi en slutbesiktning för att säkerställa att det bästa möjliga slutresultatet och högsta kvalitet har uppnåtts. Vi strävar alltid efter att vara tidseffektiva utan att kompromissa med kvaliteten.

Därför ska du välja Nice Garden för ert projekt

\

Professionell expertis

Inom Nice Garden har vi ett erfaret team med omfattande expertis inom markarbete och totalentreprenad. Vi garanterar alltid högsta möjliga kvalitet, både när det gäller utförande och material, för att säkerställa att ert projekt når de önskade resultaten. Med lång erfarenhet i ryggen vet vi hur man planerar och genomför projekt av både stor och liten skala med hög kvalitet, vilket också är säkert och hållbart.

\

Skräddarsydda lösningar

Varje kund hos oss är unik med olika önskemål och behov. Vi strävar alltid efter att skapa skräddarsydda lösningar som passar just era krav. Personlighet är avgörande när det kommer till hem och utemiljöer, och vi är här för att förverkliga era drömmar!

\

Kundfokus och tillgänglighet

På Nice Garden är kunden alltid i fokus, och vi levererar den bästa möjliga servicen. Vårt mål är att ni som kunder ska känna er trygga och nöjda med ert val av entreprenör. Vi håller en nära kontakt med er under hela processen för att säkerställa att era förväntningar uppfylls.

\

Gedigen erfarenhet

Vi är stolta över att vara lokal närvarande på både Lidingö och Danderyd. Hos Nice Garden har vi erfarna specialister inom markanläggning, och all vår kompetens finns internt, vilket garanterar hög kvalitet och expertis genom hela processen.

\

Goda referenser

Våra kunder väljer oss för att vi alltid sätter dem i fokus och agerar professionellt i alla våra projekt. På Nice Garden arbetar våra entreprenörer alltid effektivt och noggrant för att säkerställa att er tomt blir vacker, säker och hållbar. Vår målsättning är att skapa er drömtomt!

Helhetsanalys företag brf
Helhetsanalys totalentreprenad

Helhetsanalys – Företag/BRF

Frågor & svar

Varför är det bra med en helhetsanalys?

Att göra en helhetsanalys på ett projekt är bland det bästa ni kan göra för att optimera projektets flöde. Att kunden och entreprenören redan från tankestadiet noggrant gått igenom ett projekt minimerar risken för missförstånd.

Vilka oförutsedda utgifter har jag glömt?

Det kan vara allt från belysning i er utemiljö till bevattning och växter. Kostnaderna kan variera mycket beroende på vad man har för önskemål och visioner, men det är bra att få med allt redan i uppstarten för att få en uppfattning var man landar i den totala kostnaden för sitt projekt. Vi på Nice Garden kan hjälpa er med detta.

Måste jag ha en skiss för att påbörja ett projekt?

Vi ser helst att man har en skiss att jobba efter, då det är det vi baserar våra offerter på. Att ha en skiss ger oss ett gemensamt underlag att jobba efter, vilket även är underlaget för er drömträdgård. Har ni ingen skiss hjälper vi er självklart med det.

Vi tar ansvar för hela ditt projekt – från start till slut.
Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy
Vi hjälper dig komma igång

Kontakta oss

Telefon

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy