Plantering

Plantering och trädgårdsplanering är en viktig aspekt för att skapa den perfekta trädgården som passar dina behov och dina önskemål. Val av växter till plantering är en extra viktig del av att skapa en harmonisk och väl sammansatt trädgård och utomhusmiljö. Vi hjälper dig både med växtförslag och alla typer av plantering.

Plantera trädgård: Nice Garden tar hand om din utemiljö

Plantering av växter är grunden till en härlig utemiljö och trädgård. En korrekt utförd plantering lyfter hela omgivningen och ger den en ny identitet. Med hjälp av oss på Nice Garden får du en plantering som är genomtänkt och skapad från grunden, designad för att passa in i resten av omgivningen. På Nice Garden är vi även experter på att hitta lösningar för planteringar som fallit i glömska och som är i behov av förnyelse. Utöver detta hjälper vi även till med plantering i krukor. Vi tillhandahåller alla sorters växter, från småblommor till stora träd, och hjälper dig att välja rätt för just din utemiljö.
Plantering i Stockholm

Plantering: Så ser vår process ut

Hembesök

1. Hembesök

Vi inleder planteringsprocessen med ett kostnadsfritt hembesök. Våra specialister besöker dig och utvärderar din trädgård, plantering, och utemiljö, och skapar en projektplanering baserat på detta. Under besöket engagerar vi oss i en dialog för att förstå dina önskemål och behov inför planteringen. Vi hjälper dig även att välja lämpligt växtmaterial för din plantering.

Design

2. Design

Efter hembesöket börjar vi planeringen av projektet, inklusive en detaljerad design och tidsplan för planteringen. Design och planering bygger på överenskommelser från våra tidigare samtal och dialoger kring dina önskemål för din utemiljö.

Offert

3. Offert

Efter att design och planering presenterats skapar vi en detaljerad offert som inkluderar alla kostnader för planteringen. Offerten är baserad på överenskommelser som gjorts under hembesöket. Därefter kan du luta dig tillbaka och låta oss ta hand om resten!

Utförande

4. Utförande

Projektplanen och tidsplanen utgör grunden för planteringsfasen, som inleds i detta skede av processen. Våra specialister tar hand om allt från planering och leverans av växter till själva planteringen och avslutande besiktning. Vi håller kontinuerlig kontakt med dig under arbetets gång och ger uppdateringar om de olika stegen i planteringsprocessen.

Därför ska du välja Nice Garden för plantering

\

Professionell expertis

På Nice Garden har vi ett team av professionella trädgårdsentreprenörer med lång erfarenhet och specialkunskap inom trädgårdsskötsel. Vi strävar alltid efter högsta möjliga kvalitet i både utfört arbete och använda material för att säkerställa att din trädgård får den plantering som matchar dina behov och uppfyller dina önskemål. Vår långa erfarenhet gör oss kompetenta inom planering och genomförande av högkvalitativa trädgårdsprojekt som är både vackra och hållbara.

\

Skräddarsydda lösningar

Varje kund hos oss är unik med olika stilar, önskemål och behov när det gäller trädgårdsdesign och plantering av växter. Vi strävar alltid efter att skapa skräddarsydda lösningar som anpassas till dina önskemål, behov och personliga stil. Personlighet är avgörande när det handlar om hem och trädgårdsmiljöer, och vi strävar efter att förverkliga dina trädgårdsdrömmar!

\

Kundfokus och tillgänglighet

På Nice Garden sätter vi alltid kunden i centrum och levererar den bästa möjliga servicen inom trädgårdsarbete. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg, nöjd och säker i ditt val av trädgårdsentreprenör. Vi upprätthåller nära kontakt med dig under hela projektet och dokumenterar noggrant varje steg i processen.

\

Gedigen erfarenhet

Vi på Nice Garden har omfattande erfarenhet inom trädgårdsarbete och skötsel och kan erbjuda högsta möjliga kvalitet i arbete och slutresultat. All vår kompetens finns internt, vilket säkerställer hög kvalitet och expertis genom hela processen.

\

Goda referenser

Våra kunder väljer oss för vår dedikation till deras behov och vårt professionella arbetssätt inom trädgårdstjänster. Vi på Nice Garden arbetar alltid effektivt och noggrant för att du ska få en plantering som inte bara är vacker, utan även långlivad. Vår målsättning är att skapa din drömträdgård!

Plantera trädgård
Trädgårdsplanering och design
Vi tar ansvar för hela ditt projekt – från start till slut.
Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy
Vi hjälper dig komma igång

Kontakta oss

Telefon

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy