Skötselabonnemang för företag/BRF

Är ditt företag eller bostadsrättsförening i behov av hjälp med underhåll av utomhusområde? Vi erbjuder helhetslösningar inom skötselabonnemang.

Skötsel-abonnemang för företag och BRF

När årstiderna skiftar och utomhusutmaningarna varierar, står Nice Garden redo att göra era väg- och grönyteupplevelser bekymmersfria och behagliga. Vi är mer än bara ett lokalt företag; vi är er dedikerade lösning för både vinter och sommar. Med en stark organisation, egen kompetent personal och toppmodern maskinpark är Nice Garden er nyckel till en problemfri skötsel året om. Vi utför alla typer av skötsel för er utemiljö, vi skräddarsyr skötselplanen utefter era önskemål.

Nice Garden erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för företag och bostadsrättsföreningar. Från vinterunderhåll, snöröjning och sandning till sommarskötsel av grönområden och allmän trädgårdsservice. Vi täcker hela spektrat för en komplett utomhusvård. Med en stark lokal närvaro ger Nice Garden er en känsla av trygghet. Vi finns här för er genom hela året och strävar efter att skapa långsiktiga partnerskap. Nice Garden har många års erfarenhet av att leverera högkvalitativ service. Vi är stolta över vårt arbete och strävar alltid efter att överträffa era förväntningar.

Visualisering av trädgårdsdesign

Skötselabonnemang för trädgårdstjänster

På Nice Garden utför vi alla typer av skötsel för er utemiljö, vi skräddarsyr skötselplanen utefter era önskemål.

 • Lövblåsning
 • Gräsklippning
 • Ogräsrensning
 • Kantskärning
 • Häckklippning
 • Beskärning av fruktträd
 • Trädbeskärning
 • Mossbekämpning av gräsmattor
 • Rensa, kratta och sopa gångar
 • Beskära prydnadsbuskar
 • Bortforsling

Skötselabonnemang: Så ser vår process ut

Hembesök

1. Besök

När det kommer till skötselabonnemang inleds processen med ett kostnadsfritt besök på plats. Vi på Nice Garden kommer till er för att göra en bedömning av området som följande skötselabonnemang sedan kommer att baseras på. Under besöket har vi en dialog med er för att få en förståelse för era önskemål, behov, tankar och idéer.

Offert

2. Offert

Efter avslutat besök tar vi fram en offert för ett abonnemang som passar er. Offerten är baserad på det vi kommit överens om tillsammans under besöket.

Utförande

3. Utförande

Nice Garden tar hand om allt från planering till utförande. Vi håller alltid nära kontakt med er under arbetets gång och ger löpande uppdateringar.

Därför ska du välja Nice Garden för ert projekt

\

Professionell expertis

Inom Nice Garden har vi ett erfaret team med lång erfarenhet och specialisering inom skötsel av utemiljöer. Vi strävar alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet både när det gäller arbete och material för att säkerställa att skötseln uppnår de önskade resultaten.

\

Skräddarsydda lösningar

Varje kund hos oss är unik med sina specifika önskemål och behov. Vi ser alltid till att utforma skräddarsydda lösningar som matchar era individuella behov. Personlighet är avgörande när det kommer till hem och utemiljöer.

\

Kundfokus och tillgänglighet

På Nice Garden är kunden alltid i fokus, och vi strävar efter att erbjuda den bästa möjliga servicen. Vårt mål är att ni som kunder ska känna er säkra, nöjda och trygga med ert val av entreprenörer. Vi upprätthåller en nära kontakt med er under hela arbetsprocessen.

\

Gedigen erfarenhet

Vi är stolta över vår närvaro både lokalt på Lidingö och Djursholm. På Nice Garden har vi erfarna specialister inom markanläggning, och all vår kompetens finns internt. Detta garanterar hög kvalitet och expertis genom hela processen.

\

Goda referenser

Våra kunder väljer oss för att vi alltid sätter dem i fokus och agerar professionellt i allt vi gör. Hos oss på Nice Garden arbetar våra entreprenörer alltid tidseffektivt och med största noggrannhet för att skapa en tomt som är både vacker, säker och hållbar. Vår målsättning är att förverkliga er drömtomt!

Skötselabonnemang

Frågor & svar

Här ni en helhetslösning med vinterskötsel och grönyteskötsel?

Självklart har vi det, som totalentreprenad kan vi hjälpa er med allt för er utemiljö.

Kommer ni varje vecka?

Låt oss diskutera era specifika behov och skräddarsy en skötsellösning som håller era utomhusutrymmen i toppform året om.

Vi tar ansvar för hela ditt projekt – från start till slut.
Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy
Vi hjälper dig komma igång

Kontakta oss

Telefon

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy