Planering

Varje nytt projekt inleds med noggrann projektering, där vi analyserar dina önskemål, förutsättningar och eventuella begränsningar. Om du saknar idéer behöver du inte oroa dig – vi ser det som vår uppgift att tänka kreativt för dig, fokuserade på både kortsiktiga och långsiktiga mål samt kombinerar funktionalitet, hållbarhet, estetik och trivsel.

Det är viktigt att planera projekt rätt från början för att få en helhetsbild av projektet, samt för att undvika oförutsedda kostnader. Trots detta tror vi att projekten blir bäst när vi har en nära dialog med dig, vilket är anledningen till våra regelbundna avstämningar under projekteringsfasen. Vid behov deltar även vår projekteringsgrupp vid presentationer på bostadsrättsföreningars årsstämmor för att stödja styrelsen och svara på medlemmarnas frågor. När allt är klart och godkänt tar vi ansvar för att förverkliga skisserna, och många väljer att anlita oss för både projekteringen och anläggningen för att förenkla och trygga processen.

  Projektering med Nice Garden

  Planering: Så ser vår process ut

  Hembesök

  1. Hembesök

  När det kommer till projektplanering inleds processen med ett kostnadsfritt hembesök. Vi på Nice Garden kommer hem till er för att göra en bedömning av er tomt som följande projektplanering sedan kommer att baseras på. Under hembesöket har vi en dialog med er för att få en förståelse för era önskemål, behov, tankar och idéer.

  Design

  2. Projektplanering

  Efter hembesöket påbörjar vi en projektplanering kring er utemiljö som inkluderar en detaljerad plan och tidsplanering för hela projektet.

  Offert

  3. Offert

  Efter projektplaneringen arbetar vi fram en offert där alla kostnader för projektet ingår. Offerten är baserad på det vi diskuterat och kommit överens om tillsammans under hembesöket.

  Utförande

  4. Utförande

  Nice Garden tar hand om allt från planering till utförande och slutbesiktning. Vi håller alltid nära kontakt med er under arbetets gång och ger löpande uppdateringar om de olika stegen i arbetet.

  Utförande

  5. Slutbesiktning

  Efter avslutat arbete genomför vi en slutbesiktning för att säkerställa att bästa möjliga slutresultat och högsta kvalitet uppnåtts. Vi ser alltid till att arbeta tidseffektivt utan att tumma på kvalitén!

  Därför ska du välja Nice Garden för ditt projekt

  \

  Professionell expertis

  På Nice Garden har vi ett team med lång erfarenhet och expertis inom markarbete och totalentreprenad. Hos oss får ni alltid högsta möjliga kvalitet av både arbete och material för att säkerställa att projektet uppnår det resultat ni önskar. Vi har lång erfarenhet av hur man planerar och utför stora och små projekt av högsta kvalitet som både blir säker och hållbar.

  \

  Skräddarsydda lösningar

  Alla våra kunder är unika med olika önskemål och behov. Vi ser alltid till att skapa skräddarsydda lösningar som passar era behov. Personlighet är A och O när det gäller hem och utemiljöer, och vi vill göra era drömmar till verklighet!

  \

  Kundfokus och tillgänglighet

  På Nice Garden har vi alltid kunden i fokus och levererar den bästa möjliga servicen. Vårt mål är alltid att ni som kund ska känna er säkra, nöjda och trygga med ert val av entreprenörer. Vi håller nära kontakt med er under hela arbetet.

  \

  Gedigen erfarenhet

  Vi är stolta över att vara lokalt närvarande både på Lidingö och Djursholm. På Nice Garden har vi erfarna personer inom markanläggning. All vår kompetens finns in-house, vilket garanterar hög kvalitet och expertis genom hela processen.

  \

  Goda referenser

  Våra kunder väljer oss för att vi alltid sätter dem i fokus och är professionella i allt vi gör. Hos oss på Nice Garden arbetar våra entreprenörer alltid tidseffektivt och med största noggrannhet för att du ska få en tomt som både är vacker, säker och hållbar. Vår målsättning är att skapa din drömtomt!

  Nice Garden planerar ditt projekt för trädgårdsdesign
  Nice Garden
  Totalentreprenad i Stockholm med Nice Garden
  Vi tar ansvar för hela ditt projekt – från start till slut.
  Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!
  Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
  Integritetspolicy
  Vi hjälper dig komma igång

  Kontakta oss

  Telefon

  Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
  Integritetspolicy