Trädfällning Stockholm

Det är alltid rekommenderat att anlita professionella arborister eller trädfällningsexperter för att utföra trädfällning. Nice Garden har nödvändiga kompetensen, erfarenheten och utrustningen för att hantera trädfällning på ett säkert och effektivt sätt. Vi både fäller och transporterar bort allt till deponi.

Trädfällning Stockholm

Trädfällning: Skapa vackra hem och trädgårdar

Oavsett årstid eller plats kan vi på Nice Garden hjälpa dig med trädfällning i Stockholm. Vi arbetar främst kring Danderyd, Lidingö och Bromma och har mångårig erfarenhet av alla möjliga typer av projekt inom trädfällning och trädbeskärning. Oavsett om du behöver hjälp med stubbfräsning, sektionsfällning eller någon annan typ av trädfällning kan vi hjälpa dig! Vi utför trädfällning i Stockholm men även andra sorters arbete rörande träd, samt bortforsling av avfallet efter att jobbet är utfört. Behöver du hjälp att fälla den där eken eller björken som står och skymmer solen eller står för nära huset? Vi löser det! Oavsett plats och storlek på trädet ser vi till att du blir av med det på ett säkert och effektivt sätt.

Våra professionella trädfällare har lång erfarenhet av trädfällning, och av den anledningen vet vi att jobben alltid skiljer sig åt. Vi tar oss an alla projekt oavsett storlek, och utför korrekt och säker trädfällning med stor respekt för de risker som trädfällning medför. Vi är välutbildade inom detta område och kan utföra även de mest avancerade trädfällningarna på rätt sätt.

Trädfällning Stockholm

Det är rekommenderat att alltid anlita professionell hjälp med rätt kompetens, oavsett om du har en trädgård full av irriterande stubbar som du måste undvika med gräsklipparen eller om du vill ha bättre utsikt genom att bli av med det stora trädet som skymmer sikten. Vi på Nice Garden hjälper både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med vår breda kompetens. Vårt intresse för träd och beskärning ger oss en kreativ och framåtriktad inställning. Vi utvecklas ständigt och använder nya tekniker och metoder, samtidigt som vi jämför dessa med den djupa kunskap vi har kring trädfällning.

Professionell trädfällning i Stockholm

Professionell trädfällning i Stockholm: Vi lyfter din utemiljö

Trädfällning kan vara farligt och innebära risker för både personer och egendom om det inte utförs korrekt. Våra arborister har gedigen erfarenhet inom trädfällning, och använder alltid den lämpligaste utrustningen samt följer alla säkerhetsföreskrifter för att minimera risken för olyckor. En oerfaren person kan orsaka skador på omkringliggande strukturer, som byggnader, staket eller elledningar, när de fäller ett träd. Vår kompetens inom trädfällning gör det möjligt att bedöma risken för skada, ta rätt säkerhetsåtgärder och använda rätt tekniker för att säkerställa att trädet faller på ett kontrollerat sätt.

Vissa områden kan ha regler och tillståndskrav för trädfällning. Med vår kompetens och kunskap om de gällande lagarna och bestämmelserna kan vi säkerställa att man följer de juridiska kraven och undviker eventuella böter eller påföljder. Det är alltid rekommenderat att anlita professionella arborister eller trädfällningsexperter för att utföra trädfällning.

Vi hjälper dig med alla typer av trädfällning i Stockholm

Trädfällning

Anledningen till att ett träd behöver fällas kan vara många, såsom att trädet ruttnat eller att sikten är skymd. Vi på Nice Graden är medvetna om vilka åtgärder som krävs för att underhålla, förbättra och bibehålla en god hälsa av träd och växter. Genom gedigen utbildning och många års erfarenhet har vi kunskapen som krävs för att fälla träd, oavsett storlek och placering, på ett säkert och effektivt sätt.

Beskärning

Beskärning av träd eller andra växtligheter är nödvändigt för att främja en frisk och välmående tillväxt. Vi har kunskap och erfarenhet kring hur detta görs på bästa sätt samt vilken tidpunkt och årstid olika växter kan beskäras för att inte ta skada.

Stubbfräsning

Vi på Nice Garden erbjuder effektiv borttagning av oönskade stubbar på ett smidigt sätt utan att skada omgivningen. Vi har lång erfarenhet av stubbfräsning och kan hjälpa dig att bli av med alla stubbar oavsett storlek och placering.

Trädfällning Stockholm

Trädfällning: Så ser vår process ut

Hembesök

1. Hembesök

Första steget innan trädfällning är ett kostnadsfritt hembesök. Våra experter kommer hem till dig och gör en analys av de träd som ska fällas eller beskäras. Vi för en dialog med dig för att förstå dina önskemål och behov inför trädfällningen samt få en bättre bild av trädets storlek och placering.

Design

2. Projektplanering

Efter hembesöket börjar projektplaneringen där vi tar fram en detaljerad plan och tidsplanering för hela projektet kring trädfällningen. Projektplanen är baserad på det vi kommit överens om tillsammans samt projektets omfattning.

Offert

3. Offert

Efter projektplaneringen tar vi fram en offert där alla kostnader ingår. Offerten baseras på det vi kommit fram till och kommit överens om tillsammans med dig under det initiala hembesöket. Sedan är det bara att luta dig tillbaka så sköter vi resten!

Utförande

4. Utförande

Utefter den projektplan och tidsplan som tagits fram inleds trädfällningen. Våra experter tar hand om allt från trädfällning till bortforsling av avfall. Vi håller alltid nära kontakt med dig som kund under arbetets gång och ger löpande uppdateringar.

Utförande

5. Slutbesiktning

När arbetet är avslutat genomför vi en slutbesiktning för att säkerställa bästa möjliga slutresultat och högsta kvalitet på utfört arbete. Vi ser alltid till att arbeta effektivt utan att kompromissa med kvalitén eller säkerheten!

Därför ska du välja Nice Garden för trädfällning i Stockholm

Trädfällning Nice Garden
\

Professionell expertis

Vi på Nice Garden har lång erfarenhet och expertis inom trädfällning. Vi erbjuder alltid högsta kvalitet på arbete och säkerhet för att säkerställa att trädfällningen sker både effektivt och med högsta säkerhet och precision.

\

Skräddarsydda lösningar

Vi vet att alla trädfällningar är unika och att storlek och placering varierar Därför ser vi alltid till att skapa skräddarsydda lösningar utifrån dina behov samt trädets storlek och placering. Vi hjälper dig att skapa din drömtomt!

\

Kundfokus och tillgänglighet

Vi på Nice Garden har alltid kunden i fokus och ser till att leverera den bästa möjliga servicen till våra kunder. Vårt mål är alltid att du som kund ska känna dig nöjd, trygg och säker med ditt val av trädfällare. Vi dokumenterar noga arbetet som utförs och håller nära kontakt med dig under hela projektet.

\

Gedigen erfarenhet

Vi på Nice Garden har lång erfarenhet av trädfällning och vet vad som krävs för att fällningen ska utföras korrekt och säkert. Våra utbildade arborister och trädfällare garanterar hög kvalitet och expertis genom hela processen.

\

Goda referenser

Våra kunder väljer oss för att vi är professionella i allt vi gör och alltid sätter dem i fokus. Vi arbetar alltid effektivt och med största noggrannhet och säkerhet. Vår målsättning är att skapa din drömtomt!

Trädfällning Stockholm

Frågor & svar

Måste man ha tillstånd för att fälla träd?

Vid trädfällning behöver du kontrollera vad detaljplanen säger. Där kan det finnas generella bestämmelser som anger att trädfällning kräver marklov. Utanför ett planlagt område krävs generellt inte marklov, med undantag när områdesbestämmelser med utökad lovplikt gäller.

Hur mycket kostar det att fälla träd?

Kostnaden avgörs vanligtvis av hur många träd som ska fällas, hur stora träd det handlar om samt exempelvis hur dessa är placerade och därmed vilken typ av fällning som behöver utföras. Val av firma påverkar också priset och där finns givetvis en möjlighet att undersöka marknaden innan du bestämmer dig.

När på året ska man fälla träd?

Man kan fälla träd året om, med rätt teknik och med rätt verktyg. Bästa årstiden för att fälla träd brukar däremot vara under vintern då saven gått ur. Rådfråga gärna oss på Nice Garden om du har funderingar. Vi utför alla typer av trädfällningar!

Hur fäller man ett träd?

Det finns många olika tekniker att använda vid trädfällning. Vilken teknik som är bäst lämpad beror helt på hur stort trädet är, vilket typ av träd det handlar om samt var det är placerat. Tveka inte att höra av dig till oss på Nice Garden om du behöver hjälp med trädfällning!

Vi tar ansvar för hela ditt projekt – från start till slut.
Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy
Vi hjälper dig komma igång

Kontakta oss

Telefon

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy