Trädgårdsdesign Stockholm

Har du inga eller tusen visioner för din trädgård? En vacker trädgård har ofta mycket planering och tid bakom sig. Det är viktigt att anpassa designen efter dina personliga preferenser och behov för att skapa en trädgård som passar just dig. Vi kan hjälpa dig med alltifrån idé och planering till genomförande och underhåll av just din drömträdgård.

Trädgårdsdesign

Med smart trädgårdsplanering och genomtänkt trädgårdsdesign blir din trädgård både lättskött, vacker och funktionell. Vi har sedan 2005 planerat och utvecklat privata trädgårdar, bostadsgårdar och innergårdar. Hos oss får du professionell hjälp av trädgårdsdesigner med bred kompetens och stor kreativitet! Vi arbetar med trädgårdsdesign i Stockholm, och främst i områdena Danderyd, Lidingö och Bromma. Vi hjälper er att skapa ett koncept och en röd tråd som är perfekt för din familj och sin trädgård. Vi ger dig tips om allt från hur du matchar växterna till huset, hur du snickrar en trädgårdsbänk till hur du genomför en total trädgårdsmakeover.

Trädsgårdsdesign förslag
Trädsgårdsdesign förslag

Trädgårdsdesign Stockholm

Förslag och designskisser

Trädgårdsdesign är avgörande innan projektstart då den skapar en genomtänkt plan för utformning och estetik. Det bidrar till att optimera trädgårdens funktionalitet, skapa visuell harmoni och maximera användarupplevelsen. Genom att fokusera på trädgårdsdesign i förväg kan man undvika ineffektivitet och säkerställa att varje element kompletterar helheten samt gör en realistisk och genomarbetad offert.

Vi på Nice Garden placerar stor vikt vid trädgårdsdesign och använder visualisering för att förverkliga kundens vision. Genom att skapa detaljerade visuella representationer får kunderna en tydlig förståelse för hur deras trädgård kommer att se ut innan arbetet påbörjas. Detta främjar kommunikation och garanterar att varje designbeslut är i linje med kundens förväntningar och önskemål. Vi arbetar mycket visuellt, bland annat i 3D, när det gäller trädgårdsdesign för att du ska få en mer exakt överblick över designprojektet.

Trädgårdsdesign Stockholm

Trädgårdsdesign: Skapa din drömtomt

Att samarbeta med en trädgårdsdesigner i kombination med en totalentreprenad erbjuder ett bra och effektivt tillvägagångssätt för att skapa drömträdgården. Genom att involvera en designer från början kan kundens vision och önskemål smidigt integreras i planeringsstadiet, vilket minimerar risken för missförstånd längre fram i projektet.

Denna samverkan möjliggör även en noggrann kostnadsuppskattning och budgetering från start, där trädgårdsdesignern och totalentreprenören arbetar i symbios för att säkerställa att designen är genomförbar inom kundens ekonomiska ramar. Att göra rätt från början skapar en solid grund för projektet, där varje element samarbetar för att möta och överträffa kundens förväntningar. Resultatet blir en trädgård som inte bara är vacker och funktionell utan också i harmoni med budgeten och kundens önskemål. Fördelen med att noggrant planera och visualisera projektet är att oförutsedda utgifter kan minimeras, samt ger det en helhetsuppfattning av projektet. Vi arbetar effektivt med regelbundna och snabba avstämningar under projektets gång för att ständigt driva det framåt.

När det gäller trädgårdsdesign har vi utvecklat ett helhetskoncept där vi tar ansvar för och hjälper dig med hela projektet. Vi ger dig vägledning kring allt som har med trädgårdsdesign att göra, från materialval och planering av trädgårdens estetik, till långvarig blomning, hållbarhet och ekologi. Vi erbjuder dig även hjälp kring att se över belysning, bevattning och plantering i projektet. Utöver detta är även konstellationen av växter i trädgården en viktig aspekt och därför hjälper vi dig genom att ta fram växtförslag för just din trädgård.

Designförslag för trädgård Nice Garden
Inför stenläggning för trädgårdsdesign

Trädgårdsdesign Stockholm

Trädgårdsdesign: Så ser vår process ut

Hembesök

1. Hembesök

När det kommer till trädgårdsdesign inleds processen med ett kostnadsfritt hembesök. Vi gör en bedömning av er tomt som följande projektplanering sedan baseras på. Under hembesöket har vi en dialog med er för att få en förståelse för era önskemål och behov.

Design

2. Design

Efter hembesöket påbörjar vi designarbetet kring er utemiljö som inkluderar en detaljerad plan och tidsplanering för hela projektet.

Offert

3. Offert

Efter designplaneringen tar vi fram en offert där alla kostnader för projektet ingår. Offerten är baserad på det vi kommit överens om tillsammans under hembesöket.

Utförande

4. Leverans

När förslag och designskisser för er trädgård är färdigställda går vi igenom dessa tillsammans med dig för att säkerställa att du är nöjd med designen. Under detta steg av processen kan vi ändra på designen utifrån dina önskemål.

Utförande

5. Slutleverans

Efter eventuella ändringar färdigställs designen innan leverans. Vi ser alltid till att arbeta tidseffektivt utan att kompromissa med kvalitén! Vårt mål är att skapa din drömtomt!

Därför ska du välja Nice Garden för trädgårdsdesign i Stockholm

\

Professionell expertis

På Nice Garden har vi ett team med lång erfarenhet och expertis inom markarbete, totalentreprenad och trädgårdsdesign. Hos oss får ni alltid högsta möjliga kvalitet av både arbete och material för att säkerställa att projektet uppnår det resultat ni önskar. Vi har lång erfarenhet av hur man planerar och utför stora och små projekt av högsta kvalitet som både blir säker och hållbar.

\

Skräddarsydda lösningar

Alla våra kunder är unika med olika önskemål och behov. Vi ser alltid till att skapa skräddarsydda lösningar som passar era behov. Personlighet är A och O när det gäller hem och utemiljöer, och vi vill göra era drömmar till verklighet!

\

Kundfokus och tillgänglighet

På Nice Garden har vi alltid kunden i fokus och levererar den bästa möjliga servicen. Vårt mål är alltid att ni som kund ska känna er säkra, nöjda och trygga med ert val av entreprenörer. Vi håller nära kontakt med er under hela arbetet.

\

Gedigen erfarenhet

Vi är stolta över att vara lokalt närvarande både på Lidingö och Djursholm. På Nice Garden har vi erfarna personer inom markanläggning. All vår kompetens finns in-house, vilket garanterar hög kvalitet och expertis genom hela processen.

\

Goda referenser

Våra kunder väljer oss för att vi alltid sätter dem i fokus och är professionella i allt vi gör. Hos oss på Nice Garden arbetar våra entreprenörer alltid tidseffektivt och med största noggrannhet för att ni ska få en tomt som både är vacker, säker och hållbar. Vår målsättning är att skapa er drömtomt!

Vi tar ansvar för hela ditt projekt – från start till slut.
Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy
Vi hjälper dig komma igång

Kontakta oss

Telefon

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy