Gräsmatta och gräsklippning

Gräsklippning och underhåll av gräsmattan är en viktig del av trädgårdsskötseln. Genom att regelbundet klippa gräset får du en frisk, välskött och tät gräsmatta. Även annat underhåll såsom bevattning av gräsmattan är väsentlig för att din gräsmatta ska må bra. Med rätt bevattning kan du hålla din gräsmatta välunderhållen och ni kan njuta av en trevlig och praktisk yta i din trädgård.
För en frisk och tät gräsmatta

Gräsmatta och gräsklippning: För en frisk och tät gräsmatta

En fin, välskött och trevlig trädgård och gräsmatta är det många som prioriterar högt, av både estetiska och praktiska skäl. Däremot är gräsklippning och skötsel av gräsmatta ofta något som kan falla mellan stolarna när det är dåligt med tid över i vardagen. Det är viktigt att trädgården och gräsmattan underhålls på rätt sätt och med rätt tidsintervaller för att du ska uppnå bästa resultat med din trädgårdsskötsel. Vi på Nice Garden arbetar främst kring Danderyd, Lidingö och Bromma och har lång erfarenhet av skötsel av gräsmatta och erbjuder både gräsklippning, underhåll och bevattningssystem.

Gräsklippning är en konst och det finns en del riktlinjer att följa för att din gräsmatta ska uppnå bästa resultat. Det är viktigt att veta vilken längd som gynnar gräsmattans tillväxt och vid vilken tidpunkt det är bäst att klippa gräset för att den ska må som bäst. Även när det gäller bevattning av gräsmattan är mängd vatten och tidpunkt viktiga faktorer. Genom att bevattna din gräsmatta rätt undviker du att den blir för torr eller för blöt. För mycket vatten kan leda till rotförruttnelse och sjukdomar, medan för lite vatten kan göra gräsmattan svag och mottaglig för skador.

Professionell expertis inom gräsmatta och gräsklippning

På Nice Garden har vi lång erfarenhet av gräsmattor och hur de bästa sköts om och underhålls. Vi använder oss av modern utrustning och teknik när det gäller gräsklippning och skötsel av gräsmatta. Bevattning av gräsmattan är, som tidigare nämnt, även en viktig del av trädgårdsskötsel som vi tillhandahåller. Vi erbjuder bevattningssystem för din trädgård eller anläggning.

Hos oss kan du få hjälp med gräsklippning och skötsel vid enskilda tillfällen men även genom abonnemang för kontinuerligt underhåll. Läs mer om våra abonnemangstjänster!

Gräsmatta och gräsklippning

Gräsmatta och gräsklippning: Så ser vår process ut

Hembesök

1. Hembesök

När det gäller gräsmatta och gräsklippning inleds processen med ett kostnadsfritt hembesök. Vi kommer hem till dig för att göra en bedömning av din gräsmatta för att identifiera eventuella problem och få en förståelse för dina behov.

Design

2. Projektplanering

Efter hembesöket påbörjar vi en projektplanering som inkluderar en detaljerad åtgärdsplan och en tidsplanering för hela projektet kring gräsmatta och gräsklippning.

Offert

3. Offert

Efter projektplaneringen får du en offert där alla kostnader för arbetet med din gräsmatta ingår. Offerten är baserad på det vi tillsammans kommit överens om under inledande steget i processen. När du godkänt offerten kan du luta dig tillbaka så sköter vi resten!

Utförande

4. Utförande

Projektplaneringen ligger till grund för arbetet med gräsmattan som inleds i denna del av processen. Våra experter tar hand om allt! Vi håller kontakt med dig under hela arbetet och ger dig löpande uppdateringar.

Utförande

5. Slutbesiktning

När arbetet avslutats utför vi en slutbesiktning där vi säkerställer att rätt slutresultat och högsta kvalitet uppnåtts. Vi arbetar alltid tidseffektivt utan att tumma på kvalitén!

Gräsklippning
Gräsklippning Stockholm

Därför ska du välja Nice Garden för gräsmatta och gräsklippning

\

Professionell expertis

Vi på Nice Garden har lång erfarenhet och expertis inom branschen. Vi levererar alltid högsta kvalitet av både redskap och arbete för att säkerställa att du får den gräsmatta som uppfyller dina önskningar. Vi har lång erfarenhet av skötsel av gräsmatta och vet vad som krävs för att du ska få en frisk och hållbar trädgård.

\

Skräddarsydda lösningar

Vi är väl medvetna om att alla kunder har olika behov och önskemål, därför ser vi alltid till att skapa skräddarsydda lösningar för dig och din trädgård och gräsmatta. Vi gör din utemiljö till ditt personliga paradis!

\

Kundfokus och tillgänglighet

Hos oss på Nice Garden är kunden alltid i fokus och vårt mål är att leverera den bästa möjliga servicen. Vi strävar alltid efter att du som kund ska känna dig säker, trygg och nöjd med ditt val av entreprenörer.

\

Gedigen erfarenhet

På Nice Garden har vi lång erfarenhet av att klippa och underhålla gräsmattor och vet vad som krävs för att din gräsmatta ska vara frisk och frodig. All vår kompetens finns in-house, vilket garanterar hög kvalitet och expertis genom hela processen.

\

Goda referenser

Våra kunder väljer oss för att vi alltid sätter dem i fokus och är professionella i allt vi gör. På Nice Garden arbetar vi alltid tidseffektivt och med största noggrannhet för att du ska få en trädgård och gräsmatta som både är vacker, frisk och hållbar. Vår målsättning är att skapa din drömtomt!

Gräsklippning

Frågor & svar

Kan man slänga ut gräsfrön på gräsmattan?

Finns det slitna eller kala fläckar på din gräsmatta kan du luckra upp dessa med en kratta. Komplettera med lite dressjord och kasta sedan ut lite gräsfrön. Tänk på att försöka använda samma gräs som resterande gräsmatta består av.

Vilken månad är bäst att så gräs?

När det kommer till att så gräsmatta så är det fördelaktigt att göra detta under sensommaren eller hösten. Anledningen till detta är att jorden haft gott om tid att värmas upp samtidigt som luften är svalare och fuktigare, vilket är optimala förutsättningar för gräsfröna att ta sig. Det går även att så gräsmatta på våren, men då är det torrare vilket innebär att du behöver vara mer noggrann med bevattning.

Vi tar ansvar för hela ditt projekt – från start till slut.
Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy
Vi hjälper dig komma igång

Kontakta oss

Telefon

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy