Grävning

Nice Garden utför all typ av grävning, vare sig det är dränering runt hus, större projekt såsom pool eller grunden till ett hus. Med gedigen erfarenhet av grävning ser vi till att ert projektet smidigt framskrider. Skulle det mot förmodan vara så att vi stöter på berg eller andra oförutsedda hinder, har vi alla certifikat och kan spränga och spräcka inom någon dag. Med all kompetens in-house blir ett arbete på Nice Garden aldrig stillastående.
Grävning Stockholm

Grävning: Vi utför alla typer av grävarbeten

Vi på Nice Garden erbjuder en komplett grävtjänst som underlättar och effektiviserar ditt projekt. Med vår hjälp slipper du krångla med administration, logistik och kontakt med flera olika företag. Vi erbjuder bland annat: markarbeten, dräneringar, grundläggningar, utgrävningar för pooler, markplanering, trädgårdsanläggning, anläggning av husgrund, sprängning och spräckning av sten, transport av lösmaterial och mycket mer. Vi utför även markarbeten såsom utgrävning och grävning för nybyggnation av hus.

Vårt kompetenta och erfarna team garanterar högsta kvalitet på markarbetet och ser till att möta och överträffa dina förväntningar. Med oss på Nice Garden är inget arbete för stort eller för litet. Grävprojekt kan vara svåra att uppskatta för er som kund, därför kommer vi självklart hem till er på ett kostnadsfritt hembesök och går igenom vad det är ni behöver hjälp med. Ni har säkert många frågor och funderingar, som vi gladeligen svarar på. Efter ett hembesök kan vi fastställa en kostnadsanalys på ert projekt.

Professionell expertis inom grävning

Nice Garden tar hand om dina behov inom mark- och grävarbeten. Vi tar oss an små som stora projekt i Stockholmsområdet, främst kring Danderyd, Lidingö och Bromma. Grävning är en av våra många specialiteter på Nice Garden. Vi arbetar både med privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

På Nice Garden använder vi välanpassade maskiner och tekniker för att utföra mark- och grävarbeten. Grävning är en process som kräver kompetens och erfarenhet för att det ska bli gjort på rätt sätt. Tack vare våra utbildade och erfarna maskinförare samt tillgång till bra och välutrustade maskiner för olika typer av grävning och markarbeten, har vi alla förutsättningar att utföra grävning med hög kvalitet och bästa möjliga slutresultat.

För oss är det viktigt att alla våra grävarbeten utförs effektivt, tryggt och säkert med minimala risker. Vi använder oss av vår kunskap och expertis kring markförhållanden och grävtekniker för att skapa rätt förutsättningar för alla våra projekt. Markarbeten är grunden för många projekt, exempelvis kan det handla om att förbereda marken inför en garageuppfart eller ett husbygge. Det är viktigt att grävningen utförs korrekt eftersom det är grunden i så många projekt. På Nice Garden har vi utbildad och kvalificerad personal som hjälper dig med alla typer av mark- och grävprojekt!

Professionell expertis inom grävning

Grävning: Så ser vår process ut

Hembesök

1. Hembesök

Inför grävning inleds processen med ett kostnadsfritt hembesök. Vi kommer hem till er för en bedömning av er tomt som följande projektplanering sedan baseras på. Under hembesöket har vi en dialog med er för att få en förståelse för era önskemål, behov, tankar och idéer.

Design

2. Projektplanering

Efter hembesöket påbörjar vi en projektplanering kring er utemiljö som inkluderar en detaljerad plan och tidsplanering för hela projektet. Projektplanen baseras på det vi kommit överens om tillsammans under tidigare dialoger.

Offert

3. Offert

Efter projektplaneringen tar vi fram en offert där alla kostnader för projektet ingår. Offerten är baserad på det vi kommit överens om tillsammans under hembesöket.

Utförande

4. Utförande

Nice Garden tar hand om allt från planering till utförande och slutbesiktning. Vi håller alltid nära kontakt med er under arbetets gång och ger löpande uppdateringar om de olika stegen i arbetet.

Utförande

5. Slutbesiktning

Efter avslutat arbete genomför vi en slutbesiktning för att säkerställa att bästa möjliga slutresultat och högsta kvalitet uppnåtts. Vi ser alltid till att arbeta tidseffektivt utan att kompromissa med kvalitén!

Grävmaskin
Grävning

Därför ska du välja Nice Garden för ert projekt

\

Professionell expertis

På Nice Garden har vi ett team med lång erfarenhet och expertis inom markarbete och totalentreprenad. Hos oss får ni alltid högsta möjliga kvalitet av både arbete och material för att säkerställa att projektet uppnår det resultat ni önskar. Vi har lång erfarenhet av hur man planerar och utför stora och små projekt av högsta kvalitet som både blir säker och hållbar.

\

Skräddarsydda lösningar

Alla våra kunder är unika med olika önskemål och behov. Vi ser alltid till att skapa skräddarsydda lösningar som passar era behov. Personlighet är A och O när det gäller hem och utemiljöer, och vi vill göra era drömmar till verklighet!

\

Kundfokus och tillgänglighet

På Nice Garden har vi alltid kunden i fokus och levererar den bästa möjliga servicen. Vårt mål är alltid att ni som kund ska känna er säkra, nöjda och trygga med ert val av entreprenörer. Vi håller nära kontakt med er under hela arbetet.

\

Gedigen erfarenhet

Vi är stolta över att vara lokalt närvarande både på Lidingö och Djursholm. På Nice Garden har vi erfaren personal inom markanläggning. All vår kompetens finns in-house, vilket garanterar hög kvalitet och expertis genom hela processen.

\

Goda referenser

Våra kunder väljer oss för att vi alltid sätter dem i fokus och är professionella i allt vi gör. Hos oss på Nice Garden arbetar våra entreprenörer alltid tidseffektivt och med största noggrannhet för att ni ska få en tomt som både är vacker, säker och hållbar. Vår målsättning är att skapa er drömtomt!

Grävning

Frågor & svar

När kan ni sätta igång?

När vi sett vad det är för projekt ni vill utföra kan vi ge er en tillförlitlig tidsplan, så länge marken inte är frusen kan alla grävprojekt påbörjas. Vår inställningstid är lite olika beroende men runt 3 veckor är vad vi brukar kunna erbjuda.

Vilka oförutsedda utgifter har jag glömt?

Gällande grävningsarbeten kan det ibland dyka upp berg. Om detta skulle ske i just ert projekt kommer vi kontakta er för att diskutera åtgärder. Självklart kommer vi hjälpa er att avlägsna berget men såklart tillkommer det en kostnad då detta inte ingår i ursprungsofferten.

Måste jag ha en skiss för att påbörja ett projekt?

När det gäller enklare grävningar behövs det ingen skiss men om det gäller grävning för pool eller annan utemiljö är skiss att föredra då det är det vi baserar våra offerter på.

Vi tar ansvar för hela ditt projekt – från start till slut.
Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy
Vi hjälper dig komma igång

Kontakta oss

Telefon

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy