Stenläggning Stockholm

Med en stensatt yta i anslutning till ditt hem får huset en mer exklusiv och inbjudande atmosfär. Våra professionella stenläggare arbetar med mångårig erfarenhet i ryggen och erbjuder stenläggning av högsta kvalitet och med bästa möjliga slutresultat. Vi hjälper dig med all typ av stenläggning i Stockholm!

Stenläggning i Stockholm

Skapa personliga hem och trädgårdar

När det kommer till stenläggning är detaljer och noggrannhet det allra viktigaste för att stenläggningen ska hålla länge och förbli vackert. Med ett noga utfört arbete slipper du ogräs och sättningar under många år. Vi använder oss av material såsom smågatsten, storgatsten, oregelbunden skiffer, som vi sätter i stenmjöl eller på en gjuten plats för att slippa ogräs mellan fogarna samt för en längre hållbarhet och minimera sättningar. Under senare år har efterfrågan på stenplattor och marksten ökat och därför finns det ett stort utbud av material och färger att välja mellan. Det är viktigt att stenläggningen utförs på ett korrekt sätt som ger ett snyggt och hållbart resultat.

Drömmer du om en uppdaterad och ny uteplats, uppfart eller trädgård? Hos oss på Nice Garden arbetar skickliga stenläggare, redo att hjälpa dig att förverkliga din dröm oavsett ytans storlek eller önskat material. Tack vare lång erfarenhet inom branschen har vi gott om tips och inspiration som vi delar med oss till dig inför din stenläggning!

Professionella stenläggare Stockholm

Professionella stenläggare: Vi lyfter din utemiljö

Som villaägare finns det ett stort värde i att använda sig av marksten vid olika områden runt huset. Förutom att det är estetiskt tilltalande höjer det även värdet på huset. Utöver dessa faktorer bidrar även en korrekt stenläggning till ett förhöjt intryck av huset och skänker en personlighet till huset. Med stenläggning blir en tråkig uteplats en yta man vill spendera tid på, en garageuppfart förvandlas till en välkomnande entré och en trappa i trist betong kan med hjälp av stenbeläggning plötsligt bli personlig och inbjudande.

Hållbarhet, skönhet och personlighet är våra ledord när det kommer till stenläggning. Vårt mål är alltid att förverkliga dina drömmar och förvandla ditt hem till en mer inbjudande plats. Med många år inom branschen kan vi säkerställa ett effektivt arbete av högsta kvalitet. Och med vår långa erfarenhet är vi väl medvetna om de olika materialen och tekniker som krävs för att skapa vackra och slitstarka ytor kring ditt hem.

Vi hjälper dig med alla typer av stenläggning i Stockholm

Trädgård

Stenläggning trädgård

Det finns många olika alternativ för dig som vill göra stenläggning i din trädgård. Oavsett vilken typ av stenläggning du önskar, kommer den att ge ett personligt intryck och en inbjudande atmosfär till ditt hem. Vill du snygga till trädgården eller helt enkelt lägga ett platt underlag som underlättar framkomligheten i trädgården? Vi hjälper dig med stenläggning i din trädgård! På Nice Garden utför vi stenläggning i hela Stockholmsområdet och med lång erfarenhet kan vi säkerställa högsta kvalitet.

Uppfart

Stenläggning uppfart

Vi på Nice Garden vet hur viktigt det är med en fin och hållbar uppfart med ett slätt underlag som ser estetiskt tilltalande ut och samtidigt är funktionellt. En snygg uppfart ger ditt hus en modern och lyxig känsla och kan dessutom öka husets marknadsvärde. Vi erbjuder stenläggning på uppfarter för privatpersoner såväl som företag. Vårt team med stenläggare använder sig av högkvalitativa material och hållbara tekniker, och med lång erfarenhet som experter inom markarbete skapar vi vackra utemiljöer för ditt hem.

Uteplats

Stenläggning uteplats

För dig som bor i villa, radhus eller någon annan bostad där du har en uteplats erbjuder vi stenläggning som förhöjer och förbättrar din uteplats. En uteplats ska kännas trevlig att spendera tid på och för att uppnå det är grunden viktig, ett bra underlag med andra ord. Med noggrann stenläggning kan du få en uppdaterad uteplats och skapa en exklusiv känsla runt huset.

Det finns många fördelar med att lägga sten på din uteplats, bland annat ser det estetiskt vackert ut och skapar en stabil grund för dina utemöbler eller grillplats. Utöver detta skapar det dessutom snygga övergångar mellan huset och uteplatsen eller mellan uteplatsen och poolen. En uteplats med stenläggning är enkelt och tillgängligt för alla familjemedlemmar och vänner. När det gäller stenläggning av uteplatser ser vi alltid till att leva upp till och överträffa våra kunders önskemål. Vi hjälper dig att uppnå dina drömmar och visioner!

Runt huset

Stenläggning runt huset

För att ge ditt hem en lyxig och exklusiv känsla är det viktigt att investera i din utemiljö kring huset. Uppdatera din utemiljö med hjälp av en stenlagd uteplats eller en stenläggning som sträcker sig runt hela huset. Vi arbetar alltid med de bästa materialen för att din stenläggning runt huset ska uppnå bästa möjliga resultat och kvalitet. Med lång erfarenhet av markarbete vet vi precis hur marken ska förberedas för att stenen ska ligga korrekt för ett vackert och hållbart resultat.

Skräddarsydda lösningar för stenläggning i Stockholm

Våra stenläggare på Nice Garden hjälper dig med all typ av stenläggning och markarbete i Stockholm med omnejd. Vi skräddarsyr lösningar för ditt hem utemiljö baserat på dina önskemål, behov och drömmar. Vårt team av erfarna stenläggare tar hand om hela processen från projektplanering till färdigställt arbete. Oavsett om du behöver hjälp med ett större projekt som inkluderar stenläggning eller enbart stenläggning har vi lösningen för dig! På så sätt behöver du inte samordna med olika företag och hantverkare, utan vi sköter allt inom marknaläggning och trädgårdstjänster!

Stenläggning i Stockholm

Stenläggning Stockholm

Stenläggning: Så ser vår process ut

Hembesök

1. Hembesök

Inför stenläggning inleds processen med ett hembesök. Våra experter kommer hem till dig och gör en bedömning av din trädgård, uteplats eller uppfart. Här får vi en förståelse för dina önskemål inför stenläggningen och hjälper dig välja rätt material för din stenläggning.

Design

2. Design

När du godkänt offerten påbörjar vi en projektplanering som inkluderar en detaljerad plan och tidsplanering för hela projektet. Projektplanen är baserad på det vi kommit överens om tillsammans under tidigare dialoger.

Offert

3. Offert

Efter avslutat hembesök tar vi fram en offert där alla kostnader ingår. Offerten är baserad på det vi kommit överens om tillsammans under hembesöket. Därefter kan du luta dig tillbaka så sköter vi resten!

Utförande

4. Utförande

Projektplanen och tidsplaneringen ligger till grund för stenläggningen som inleds i denna del av processen. Våra experter tar hand om allt från planering och leverans till utförande och slutbesiktning. Vi håller alltid nära kontakt med dig under arbetets gång och ger löpande uppdateringar om de olika stegen i arbetet.

Utförande

5. Slutbesiktning

Efter avslutat arbete genomför vi en slutbesiktning för att säkerställa att bästa möjliga slutresultat och högsta kvalitet uppnåtts. Vi ser alltid till att arbeta effektivt utan att kompromissa med kvalitén!

Därför ska du välja Nice Garden för stenläggning i Stockholm

\

Professionell expertis

På Nice Garden har vi ett team med professionella totalentreprenörer med lång erfarenhet och expertis inom branschen. Vi erbjuder alltid högsta möjliga kvalitet av både arbete och material för att säkerställa att du får den stenläggning som passar dina behov och uppfyller dina önskningar. Vi har lång erfarenhet av hur man planerar och utför stenläggning av högsta kvalitet som både blir säker och hållbar.

\

Skräddarsydda lösningar

Alla våra kunder är unika med olika stilar, önskemål och behov. Vi ser alltid till att skapa skräddarsydda lösningar som passar dina önskemål, dina behov och din unika stil. Personlighet är A och O när det gäller hem och utemiljöer, och vi vill göra dina drömmar till verklighet!

\

Kundfokus och tillgänglighet

På Nice Garden har vi alltid kunden i fokus och levererar den bästa möjliga servicen. Vårt mål är alltid att du som kund ska känna dig säker, nöjd och trygg med ditt val av stenläggare. Vi håller nära kontakt med dig under hela arbetet och dokumenterar noga de olika stegen i processen.

\

Exklusiva premiumlösningar

För dig som önskar en mer lyxig och exklusiv känsla hemma erbjuder vi premiumlösningar när det gäller stenläggning och utemiljöer. Våra professionella experter levererar alltid högsta möjliga kvalitet, både när det gäller material, design och utförande.

\

Gedigen erfarenhet

Vi på Nice Garden har gedigen erfarenhet inom stenläggning och kan erbjuda högsta möjliga kvalitet på arbetet och bästa möjliga slutresultat. All vår kompetens finns in-house, vilket garanterar hög kvalitet och expertis genom hela processen.

\

Goda referenser

Våra kunder väljer oss för att vi alltid sätter dem i fokus och är professionella i allt vi gör. Vi på Nice Garden arbetar alltid tidseffektivt och med största noggrannhet för att du ska få en stenläggning som både är vacker, säker och håller länge. Vår målsättning är att skapa din drömtomt!

Stenläggning Stockholm

Frågor & svar

Hur mycket kostar stenläggning?

Priset på stenläggning varierar från projekt till projekt. Det som påverkar priset på stenläggning är hur stor yta som ska stenläggas, vilket material du önskar och vilken typ av stenläggning ni väljer. Även besvärliga markförhållanden som kräver mer omfattande grävning och dränering kan höja priset. Utöver detta påverkar även valet av bottenplatta eller stenmjöl priset på projektet. Efter ett platsbesök och dialog med er kan vi ge er en mer noggrann prisbild på projektet.

Vad ska jag välja, natursten eller betong?

Det finns många val att göra när det kommer till stenläggning och betong eller natursten är ett av dessa val. Det som avgör vilket material du ska välja är din budget och dina preferenser. Natursten kan vara ett finare materialval men det är dyrare i inköp och tar längre tid att lägga. Däremot håller natursten mycket längre och kan återanvändas när stenen läggs om i framtiden.

Hur undviker jag ogräs i stenläggningen?

Du kan undvika ogräs i stenläggningen på flera olika sätt. Det är viktigt att underarbetet utförs korrekt med fiberduk och rent stenmaterial för att minimera ogräs i stenläggningen. När stenläggningen är på plats behöver du hålla efter eventuellt ogräs så fort det uppkommer, och framförallt hindra ogräset från att ta sig in sidledes från kanterna. Du kan använda dig av en skrapa i skarvarna och eventuellt fylla på med fogsand om det behövs.

Behöver man bygglov för stenläggning?

Vanligtvis krävs det inget bygglov när det kommer till stenläggning, så länge du inte ändrar markens höjd avsevärt. För att få exakt svar på om just din stenläggning kräver bygglov bör du kontrollera med din kommun innan arbetet påbörjas.

Vi tar ansvar för hela ditt projekt – från start till slut.
Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy
Vi hjälper dig komma igång

Kontakta oss

Telefon

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy