Stenspräckning

Vårt professionella team inom stenspräckning är kvalificerade entreprenörer som har kunskap och erfarenhet inom stenspräckningstekniken. Vi har utbildning och förståelse för de bästa metoderna och verktygen som krävs för att säkert och effektivt utföra stenspräckning. Vi hjälper dig med stenspräckning för att du ska kunna få din drömtomt!

Stenspräckning

Tryggt, säkert och effektivt

Stenspräckning innebär att dela upp stora stenar eller block i mindre delar för att underlätta borttagning eller bearbetning. Det är en potentiellt farlig process som kräver rätt kunskap och försiktighet. Vi följer säkerhetsföreskrifterna noggrant för att minimera riskerna för skador eller olyckor. På Nice Garden jobbar vi med metoder, såsom exempelvis Simplex, som minimerar vibrationerna vilket gör att vi kan spränga utan att skada husgrunder och omkringliggande ledningar. På så vis kan vi slutföra jobbet snabbt, effektivt och noggrant, vilket sparar tid och minskar eventuella skador och onödiga förseningar.

Stenspräckning Nice Garden

Professionella stenspräckare

Som erfarna entreprenörer kan vi uppnå hög kvalitet på det utförda arbetet kring stenspräckning. Med kunskapen om de specifika kraven som krävs för stenspräckning ser vi till att resultatet alltid är jämnt och välutfört. Vi kan även erbjuda rådgivning och hjälp med planeringen av stenspräckningsprojektet, där vi går igenom de bästa tillvägagångssätten, materialval och budgetering för att uppnå önskade resultat. På Nice Garden garanterar vi både kvalitet och säkerhet under processen.

Stenspräckning: Så ser vår process ut

Hembesök

1. Hembesök

För stenspräckning inleds processen med ett kostnadsfritt hembesök. Vi kommer hem till dig och gör en bedömning av din tomt som bas för följande projektplanering. Under hembesöket har vi en dialog med dig för att få en förståelse för dina önskemål och behov inför stenspräckningen.

Design

2. Projektplanering

Efter hembesöket påbörjar vi en projektplanering kring stenspräckningen som inkluderar en detaljerad plan och tidsplanering för hela projektet. Projektplanen baseras på det vi kommit överens om tillsammans under tidigare dialoger.

Offert

3. Offert

Efter projektplaneringen tar vi fram en offert där alla kostnader för stenspräckningen ingår. Offerten är baserad på det vi kommit överens om tillsammans under hembesöket. Därefter kan du luta dig tillbaka så sköter vi resten!

Utförande

4. Utförande

I denna del inleds stenspräckningen – vi på tar hand om allt från planering till utförande och slutbesiktning. Vi håller alltid nära kontakt med dig under arbetets gång och ger löpande uppdateringar om de olika stegen i arbetet med stenspräckningen.

Utförande

5. Slutbesiktning

Efter avslutat arbete genomför vi en slutbesiktning för att säkerställa att bästa möjliga slutresultat och högsta kvalitet uppnåtts. Vi ser alltid till att arbeta tidseffektivt utan att kompromissa med kvalitén!

Därför ska du välja Nice Garden för stenspräckning

\

Professionell expertis

På Nice Garden har vi ett team med lång erfarenhet och expertis inom stenspräckning och totalentreprenad. Hos oss får du alltid högsta möjliga kvalitet av både arbete och material för att säkerställa att stenspräckningen uppnår det resultat du önskar. Vi har lång erfarenhet av hur man planerar och utför stenspräckning av högsta kvalitet som både blir säker och hållbar.

\

Skräddarsydda lösningar

Alla våra kunder är unika med olika önskemål och behov. Vi ser alltid till att skapa skräddarsydda lösningar som passar dina behov. Personlighet är A och O när det gäller hem och utemiljöer, och vi vill göra dina drömmar till verklighet!

\

Kundfokus och tillgänglighet

På Nice Garden har vi alltid kunden i fokus och levererar den bästa möjliga servicen. Vårt mål är alltid att du som kund ska känna dig säker, nöjd och trygg med ditt val av entreprenörer. Vi håller nära kontakt med dig under hela arbetet.

\

Gedigen erfarenhet

Med våra många år i branschen och gedigna erfarenhet kan vi erbjuda högkvalitativa entreprenadtjänster som alltid uppnår bästa möjliga resultat. All vår kompetens finns in-house, vilket garanterar hög kvalitet och expertis genom hela processen.

\

Goda referenser

Våra kunder väljer oss för att vi alltid sätter dem i fokus och är professionella i allt vi gör. Hos oss på Nice Garden arbetar våra entreprenörer alltid tidseffektivt och med största noggrannhet för att du ska få en tomt som både är vacker, säker och hållbar. Vår målsättning är att skapa din drömtomt!

Nice Garden stenspräckning
Stenspräckning 1

Stenspräckning

Frågor & svar

Hur lång tid tar stenspräckning?

Hur lång tid stenspräckning tar varierar från projekt till projekt beroende på hur omfattande arbetet är samt vilken teknik som används. Att köra kilen fram och tillbaka för att spräcka ett hål tar bara någon minut, sedan flyttar du till nästa hål och upprepar. När det gäller snigeldynamit tar det oftast ungefär 24 timmar från att du fyller hålen tills fullständig spräckning uppnåtts.

Får man spränga berg på sin tomt?

Sprängning utan tillstånd får inte äga rum inom områden som omfattas av detaljplan. Detta gäller även för så kallad stenspräckning, som även detta är en form av sprängning. Ansökan för att spränga prövas hos polisen, som även prövar om den som ska spränga är lämplig och har rätt kompetens.

Får man spränga utan lov?

Du får inte spränga utan lov, och det krävs en speciell utbildning för sprängning. Även om du har utbildningen eller anlitat någon som har utbildning, behöver du fortfarande ansöka om tillstånd hos polisen. Finns det närliggande byggnader behöver du även sätta upp mätutrustning för att säkerställa att vibrationerna inte påverkar byggnaderna. Stenspräckning får däremot ske utan dessa tillstånd eftersom vibrationerna från stenspräckning är minimala och klingar ut fort.

Vi tar ansvar för hela ditt projekt – från start till slut.
Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy
Vi hjälper dig komma igång

Kontakta oss

Telefon

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy