Höststädning och Vårstädning

Behöver du förbereda din trädgård inför vinterns utmaningar med kyla och mycket nederbörd, eller kanske städa upp trädgården inför vår och sommar för att främja tillväxten? Vi på Nice Garden hjälper dig med höststädning och vårstädning för att se till att din trädgård är redo för de olika årstiderna och dess utmaningar.

Höststädning och vårstädning

Så fort snön smälter bort på våren och marken börjar torka kan det vara bra att klippa fjolårets perenner och prydnadsgräs. Löven som ligger kvar i rabatterna från hösten bör blåsas bort och om temperaturen tillåter kan även rabatter och häckar gödslas. Vårstädning gynnar tillväxten och mikroorganismer i trädgården och utemiljön.

Samma sak gäller på hösten när alla löven har fallit, då kan det vara bra att blåsa bort överflödet från gräsmatta och rabatter för att förbereda utemiljön inför vintern. En del löv kan däremot ligga kvar eftersom de enkelt förmultnar och bidrar till jordförbättring när maskarna drar ner dessa under jorden på vintern.

Fördelen med att ha Nice Garden som tar hand om alla löv i er trädgård är att det frigör tid för er att göra annat! RUT är även tillgängligt för arbetskostnaden, vilket ger ett 50% avdrag på er faktura.

Underhåll av din utemiljö

Höststädning och vårstädning: Underhåll av din utemiljö

Utemiljön är det första man ser när man besöker ett hem eller annan fastighet och därför är det viktigt att hålla dessa ytor friska och välskötta. Genom att underhålla din utemiljö får du en vacker oas av grönskande växter och en trevlig miljö att vistas i. Många kan uppleva att de inte har tid över i vardagen till trädgårdsskötsel och förvaltning av utomhusmiljön, då kan du kontakta oss på Nice Garden. Våra erfarna och professionella trädgårdsarbetare hjälper dig med höststädning, vårstädning och löpande underhåll.

Höststädning och lövblås

När hösten kommer vet vi att det kan vara lite överväldigande med alla löv i er trädgård. Låt oss underlätta för er, boka in Nice Garden för lövblås och bortforsling av alla löv. Det är fördelaktigt att ta bort de stora mängder löv från gräsmattan innan snötäcket lägger sig. Vi hjälper dig även att städa upp grenar från marken samt klippa gräset och rensa ogräs. 

Exempel på tjänster inom höststädning:

 • Lövblås
 • Gräsklippning
 • Ogräsrensning
 • Beskärning av fruktträd, buskar och häckar
 • Mossbekämpning av gräsmattor
 • Rensa, kratta och sopa gångar
 • Beskära prydnadsbuskar
Lövblås
Vårstädning

Vårstädning

När våren är på väg är det även dags att ge din trädgård de bästa förutsättningarna för att växa och frodas. Vi hjälper dig bland annat med att klippa perenner och vissna växter, städa tomten från löv och grenar samt klippa din gräsmatta och rensa ogräs.

Exempel på tjänster inom vårstädning:

 • Lövblås
 • Klippa perenner och vissna växter
 • Beskära fruktträd, buskar och häckar
 • Mossbekämpning av gräsmattor
 • Gräsklippning
 • Rensa, kratta och sopa gångar
 • Beskära prydnadsbuskar
 • Gödsla gräsmatta, häckar och rabatter

Höststädning och vårstädning: Så ser vår process ut

Hembesök

1. Hembesök

När det kommer till höststädning och vårstädning inleds processen med ett kostnadsfritt hembesök. Vi på Nice Garden kommer hem till er för att göra en bedömning av er tomt och ta fram en åtgärdsplan. Under hembesöket har vi en dialog med er för att få en förståelse för era önskemål och behov.

Offert

2. Offert

Efter avslutat hembesök tar vi fram en offert där alla kostnader för projektet ingår. Offerten är baserad på det vi kommit överens om tillsammans under hembesöket.

Utförande

3. Utförande

Nice Garden tar hand om allt från planering till utförande och slutbesiktning. Vi håller alltid nära kontakt med er under arbetets gång och ger löpande uppdateringar om de olika stegen i arbetet.

Därför ska du välja Nice Garden för höststädning och vårstädning

\

Professionell expertis

På Nice Garden har vi ett team med lång erfarenhet och expertis inom trädgårdsskötsel. Hos oss får ni alltid högsta möjliga kvalitet av både arbete och material för att säkerställa att projektet uppnår det resultat ni önskar.

\

Skräddarsydda lösningar

Alla våra kunder är unika med olika önskemål och behov. Vi ser alltid till att skapa skräddarsydda lösningar som passar era behov. Personlighet är A och O när det gäller hem och utemiljöer, och vi vill göra era drömmar till verklighet!

\

Kundfokus och tillgänglighet

På Nice Garden har vi alltid kunden i fokus och levererar den bästa möjliga servicen. Vårt mål är alltid att ni som kund ska känna er säkra, nöjda och trygga med ert val av entreprenörer. Vi håller nära kontakt med er under hela arbetet.

\

Gedigen erfarenhet

Vi är stolta över att vara lokalt närvarande både på Lidingö och Danderyd. På Nice Garden har vi erfarna personer inom allt för utemiljöer. All vår kompetens finns in-house, vilket garanterar hög kvalitet och expertis genom hela processen.

\

Goda referenser

Våra kunder väljer oss för att vi alltid sätter dem i fokus och är professionella i allt vi gör. Hos oss på Nice Garden arbetar våra entreprenörer alltid tidseffektivt och med största noggrannhet för att ni ska få en tomt som både är vacker, säker och hållbar. Vår målsättning är att skapa er drömtomt!

Höststädning och vårstädning
Höststädning och vårstädning Stockholm

Höststädning och vårstädning

Frågor & svar

Hur vet jag hur många timmar det tar?

Med löv är det väldigt olika beroende på hur många träd man har på sin tomt. Hos oss kan man boka in en heldag, halvdag eller löpande timme.

Hur vet man hur mycket bortforsling det blir?

Även här är det svårt att uppskatta mängd, men vi lägger alla löv i big bags och det går 8 st på 1 st bortforsling.

Behöver jag forsla bort löven?

Absolut inte, vi kan lämna löven på en angiven plats i er trädgård.

Vi tar ansvar för hela ditt projekt – från start till slut.
Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy
Vi hjälper dig komma igång

Kontakta oss

Telefon

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy