Gjutning

Nice Garden arbetar med helhetslösningar inom betongentreprenad och gjutning för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Gjuta grund

Vi på Nice Garden arbetar med helhetslösningar inom betongentreprenad och gjutning av betonggolv. När det är dags att få betongplattan på plats till huset, garaget eller attefallshuset hjälper vi dig hela vägen från planering till färdigställande. Vi planerar noggrant projektet, förbereder betongarbetet och ordnar med material och transporter för att utförandet ska kunna ske effektivt och kvalitetssäkert. Våra kunniga och erfarna medarbetare ser till att formning, armering och gjutning sker på rätt sätt och endast med godkända material.

Gjutning: Vi hjälper dig med all typ av gjutning

Vänd dig till oss på Nice Garden när du behöver få gjutning utförd, vi arbetar både med privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. På Nice Garden har vi lång erfarenhet av små såväl som stora projekt där vi bland annat gjuter grunder, murar, pooler och väggar.

Gjutning är ett område inom byggentreprenad som kräver ett effektivt och noggrant arbete för att uppnå ett resultat som håller. Det är mycket farligt att slarva med grunden eller stabiliteten i en vägg, då det kan riskera hela byggnaden. En gedigen grund är en förutsättning för en hållbar byggnad. På Nice Garden har vi grundelement, system och teknik för alla typer av byggen och tillbyggen såsom hus och garage, med olika markförhållanden.

Det krävs hög kompetens för att utföra gjutning med riktigt bra resultat. Med vår långa erfarenhet vet vi exakt hur vi ska gå tillväga och vad som krävs för att skapa säkra grunder och undvika luftbubblor eller att betongen härdar fel. Med gott handlag, rätt tajming och noggrant underarbete ser vi till att ditt gjutningsprojekt blir perfekt. På Nice Garden tillhandahåller vi en unik tjänst i form av helhetslösningar avseende gjutningsarbete. Vi erbjuder formning, armering och gjutning för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. All vår kompetens finns internt och på så sätt kan vi säkerställa en smidig process och kvalitativt arbete.

Gjuta grund Stockholm

Gjutning: Så ser vår process ut

Hembesök

1. Hembesök

Inledande steget i gjutningsprocessen är ett kostnadsfritt hembesök. Våra specialister besöker ditt hem och genomför en analys av området, vilket ligger till grund för projektplaneringen. Vi för en aktiv dialog med dig för att förstå dina önskemål och behov inför gjutningsprocessen. Gjutning lägger grunden för många byggnadsprojekt precis som hembesöket lägger grunden för gjutningsprojektet.

Design

2. Projektplanering

Nästa fas i processen innebär projektplanering, där vi utvecklar en detaljerad plan och tidsplan för hela projektet. Denna projektplan baseras på våra gemensamma överenskommelser under hembesöket.

Offert

3. Offert

Därefter presenterar vi en offert som inkluderar alla kostnader. Offerten grundas på de överenskommelser som gjorts under det inledande hembesöket och projektplaneringen. Efter ditt godkännande av offerten samt den framtagna projektplanen och tidsplanen, tar vi hand om resten av processen!

Utförande

4. Utförande

När du har godkänt offerten och den detaljerade projektplanen, påbörjar vi gjutningsprocessen. Våra specialister tar hand om allt från leverans och gjutning till slutbesiktning. Vi håller regelbunden kontakt med dig som kund under arbetets gång och ger kontinuerliga uppdateringar.

Utförande

5. Slutbesiktning

Efter att arbetet är avslutat genomför vi en slutbesiktning för att säkerställa det bästa möjliga slutresultatet och högsta kvaliteten i gjutningen. Vi strävar alltid efter att arbeta effektivt utan att kompromissa med kvaliteten på arbetet.

Därför ska du välja Nice Garden för gjutning

\

Professionell expertis

Nice Garden besitter omfattande erfarenhet och sakkunskap inom gjutningsområdet. Vi strävar alltid efter att erbjuda överlägsen kvalitet i både material och utförande för att säkerställa att gjutningen blir av högsta möjliga standard, anpassad efter dina specifika behov. Vi har kunskapen att planera och utföra gjutningar som är både hållbara och säkra.

\

Skräddarsydda lösningar

Vi förstår att varje individ är unik med olika stilar, önskemål och behov, samt att alla tomter har olika förutsättningar. Därför är vårt fokus alltid att skapa skräddarsydda lösningar som speglar dina personliga önskemål och tomtens utformning.

\

Kundfokus och tillgänglighet

Nice Garden håller alltid kunden i centrum och strävar efter att leverera den bästa möjliga servicen. Vårt mål är att du som kund ska känna dig nöjd, trygg och säker med ditt val av entreprenör. Vi dokumenterar noggrant varje steg i processen och upprätthåller nära kontakt med dig under hela projektet.

\

Gedigen erfarenhet

Nice Garden har lång erfarenhet inom konstruktion av olika typer av gjutningar. Vi hjälper dig med rätt gjutning för ditt projekt. All vår kompetens finns internt, vilket garanterar hög kvalitet och expertis genom hela processen.

\

Goda referenser

Våra kunder väljer oss för vår professionella inställning och fokuserade arbete. Vi arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat som står sig över tid.

Gjuta grund
Gjutning Nice Garden
Vi tar ansvar för hela ditt projekt – från start till slut.
Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy
Vi hjälper dig komma igång

Kontakta oss

Telefon

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy