Murar

På Nice Garden erbjuder vi specialanpassade lösningar som passar i alla miljöer. Vi skapar murar både som stöttar, skiljer och binder samman.

Bygga murar

Det finns en mur för varje trädgård och anläggning, ett murblock för varje smak och en design för varje önskemål. På Nice Garden erbjuder vi specialanpassade lösningar som passar i alla miljöer. Vi skapar murar som stöttar, skiljer och binder samman, för en väl fungerande utomhusmiljö. Vi ser till att du får rätt mur, med rätt sten, på rätt plats!

Murar: Vi hjälper dig med alla typer av murar

En mur kan stötta, rama in, avgränsa och binda samman områden och partier i din utomhusmiljö. Beroende på form, struktur och färg framhävs muren, eller smälter samman med den kringliggande miljön. En platt yta i trädgården kan förändras drastiskt/dramatiskt med hjälp av en fristående mur eller en stödmur och ge utemiljön ett helt annat intryck. En sluttande tomt kan bli både vackrare och mer praktisk tack vare en stödmur som tar upp nivåskillnader och skapar terrasser. Låga stenmurar kan användas för att rama in rabatter och hålla jord och växter på plats.

Vi skapar specialanpassade och skräddarsydda lösningar för dina utemiljöer. När det kommer till murar finns det oändliga möjligheter till variation. Vi anpassar murar efter dina önskemål och behov samt efter din tomts förutsättningar. Med lång erfarenhet och all kompetens internt kan vi garantera en smidig process och kvalitativt arbete!

Vi hjälper dig med alla typer murar

Murar: Så ser vår process ut

Hembesök

1. Hembesök

Vi inleder processen med ett kostnadsfritt hembesök. Vi på Nice Garden kommer till ditt hem för att genomföra en analys av din trädgård och utemiljö, vilket kommer att ligga till grund för projektplaneringen. Under detta steg i processen har vi en öppen dialog med dig för att förstå dina önskemål och behov inför murbyggnationen. Vi hjälper dig även att välja rätt material för din murbyggnation.

Design

2. Design

Nästa steg i processen består av projektplanering, där vi utarbetar en detaljerad plan, designförslag, skisser och tidsplan för hela projektet. Projektplanen och designförslaget baseras på de överenskommelser vi tidigare har gjort tillsammans.

Offert

3. Offert

Därefter får du en offert som inkluderar alla kostnader. Offerten grundas på de överenskommelser som gjorts under det inledande hembesöket och projektplaneringen. Efter ditt godkännande av offerten samt den framtagna projektplanen och tidsplanen påbörjar vi arbetet kring murbyggnationen.

Utförande

4. Utförande

När du har godkänt offerten samt den detaljerade projektplanen och designen påbörjar vi murbyggnationen. Våra experter tar hand om allt från leverans och byggnation till slutbesiktning. Vi upprätthåller kontinuerlig kontakt med dig som kund under arbetets gång och ger löpande uppdateringar.

Utförande

5. Slutbesiktning

Sist men inte minst genomför vi en slutbesiktning för att säkerställa det bästa möjliga slutresultatet och högsta kvalitet i murbyggnationen. Vi strävar alltid efter att arbeta effektivt utan att kompromissa med kvaliteten på det färdiga resultatet.

Därför ska du välja Nice Garden för att bygga murar

\

Professionell expertis

Nice Garden innehar omfattande erfarenhet och specialkunskap inom murbyggnation. Vi strävar ständigt efter att erbjuda överlägsen kvalitet i såväl material som utförande för att säkerställa att murarna uppnår högsta möjliga standard och är skräddarsydda efter dina specifika behov och önskemål. Vår kompetens gör oss kapabla att planera och bygga murar som är både hållbara och passar in i din utemiljö.

\

Skräddarsydda lösningar

Vi är medvetna om att varje individ är unik med olika stilar, önskemål och behov, och att varje tomt har sina egna förutsättningar. Vårt fokus ligger alltid på att skapa skräddarsydda lösningar som återspeglar dina personliga önskemål och tar hänsyn till tomten och dess specifika utformning.

\

Kundfokus och tillgänglighet

Nice Garden placerar alltid kunden i centrum och strävar efter att erbjuda den bästa möjliga servicen. Vårt mål är att du som kund ska känna dig nöjd, trygg och säker med ditt val av entreprenör för murbyggnationen. Vi dokumenterar omsorgsfullt varje steg i processen och håller nära kontakt med dig under hela projektet.

\

Gedigen erfarenhet

Nice Garden har omfattande erfarenhet inom konstruktion av olika typer av murar. Vi assisterar dig med att välja rätt mur för ditt projekt. All vår kompetens finns internt, vilket garanterar hög kvalitet och expertis genom hela processen.

\

Goda referenser

Våra kunder väljer oss för vår professionella inställning och koncentrerade arbete. Vi arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat som håller över tid.

Därför ska du välja Nice Garden för att bygga murar
Bygga mur Stockholm
Vi tar ansvar för hela ditt projekt – från start till slut.
Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy
Vi hjälper dig komma igång

Kontakta oss

Telefon

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy