Bygga pool

Längtar du efter att förverkliga din dröm om att äga en egen pool i Stockholm? Nice Garden utför totalentreprenad av pool som är skräddarsydd för att både uppfylla och överträffa dina förväntningar. Vårt mål är att förvandla din dröm till verklighet genom att bygga din drömpool och skapa ditt eget privata paradis. Vi tar hand om allt!

Bygga pool i Stockholm

Gör drömmen till verklighet

En alldeles egen pool i trädgården ger den perfekta semesterkänslan. Vi bygger din pool och gör drömmen till verklighet. Med en pool får du en samlingsplats för dina nära och kära, grannar och vänner. Med en alldeles egen pool får du möjlighet till privat avkoppling och underhållning och kan njuta av att simma, sola eller bara koppla av. En välgjord pool fungerar som en visuellt tilltalande funktion i trädgården och bidrar till att skapa en både lyxig och inbjudande atmosfär. Designen och stilen på poolen skapas efter din personliga smak och trädgårdens utseende för att smälta in i omgivningen på bästa sätt.

Totalentreprenad av pool i Stockholm

Totalentreprenad av pool i Stockholm

Om du söker efter en totalentreprenad för att bygga din pool i Stockholm, då har du kommit helt rätt! Vi på Nice Garden är stolta att kunna erbjuda högkvalitativa tjänster och exklusiva premiumlösningar inom Poolbygge och Poolservice. Vår expertis sträcker sig över hela spektrumet av poolbyggnation, från planering och design till installation och underhåll. Vi arbetar främst i Danderyd, Lidingö och Bromma.

På Nice Garden har vi ett erfaret team som alltid jobbar för att skapa poollösningar som passar just dig, dina behov och dina önskemål. När det kommer till att bygga pool är det lika viktigt att den passar perfekt i din trädgård eller utomhusområde, som att den ska vara funktionell. Vi utför alla arbeten så effektivt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Med de bästa materialen och moderna tekniker säkerställer vi att din pool är hållbar och pålitlig under många år framöver. Vi på Nice Garden ser till att du får en pool i toppskick för att du ska kunna njuta av din pool i Stockholm.

Med ett professionellt och erfaret team sköter vi hela processen och hjälper dig med varje detalj av att bygga pool, från val av pool liner och design till pool-filtersystem, leverans och byggnation. Med hjälp av oss är dina möjligheter för att bygga en pool i Stockholm oändliga. Vi ger dig friheten att skapa en pool som passar just dig och din trädgård eller uteplats. Vi garanterar både högsta kvalitet och ett hållbart resultat. Tveka inte på att höra av dig till oss på Nice Garden om du vill bygga pool i Stockholm!

Vi hjälper dig att bygga pool

För dig som ska bygga pool finns det många olika möjligheter! Du kan välja allt från en lyxig infinity-pool som utnyttjar din utsikt, till en traditionell nedsänkt pool som är perfekt för lekande barn eller motionspass. Likaså kan du välja olika trappor, mosaikbeklädnad, pool-liner eller natursten, isolering, uppvärmning och många andra tillbehör och funktioner. Få inspiration genom att kolla in våra tidigare projekt och vad olika kunder valt att göra!

När du väljer oss på Nice Garden som din poolleverantör tillhandahåller vi även ett flertal andra tjänster som kompletterar poolbygget och området runt om. Vi erbjuder bland annat stensättning, trädgårdsdesign, byggnation av trädäck och massa annat som förhöjer och fulländar området runtomkring din nya pool.

Totalentreprenad Pool

Totalentreprenad Pool

Många drömmer om att bygga en alldeles egen pool på gården för att kunna svalka sig under varma sommardagar. Om du är en av de som drömmer om att bygga pool i Stockholm kan du med fördel vända dig till oss på Nice Garden. Vi arbetar med totalentreprenad av pool och spabad i hela Stockholmsområdet. Vi utför montering, byggnation, renovering och reparation, poolservice och löpande underhåll av alla typer av pooler och tar ansvar för hela processen, från början till slut! När du väljer oss som poolleverantör kan du räkna med lång och förstående garanti, snabba och effektiva leveranser och arbete, samt nära dialog med dig som kund.

Poolrenovering

Poolrenovering

Har du en äldre pool som du vill ge nytt liv? Nice Garden är din pålitliga partner med många års erfarenhet och expertis inom poolrenovering i Stockholm. Vårt engagerade team har en framgångsrik historia av att omvandla gamla och trötta pooler till underbara avkopplingsplatser. Drömmer du om en lyxig resortliknande pool eller en lekfull familjepool? Vi skräddarsyr lösningar som passar din unika stil och dina behov.

Poolbyggnation

Poolbyggnation

Vill du göra drömmen om en alldeles egen pool i trädgården till verklighet? Då har vi lösningen för dig! Vi på Nice Garden är specialiserade på poolbyggnation i Stockholm och är redo att förvandla din dröm till verklighet. Vi tar hand om allt från första planering till leverans av färdig pool. Med vår expertis inom skräddarsydda poollösningar kan du slappna av och njuta av din drömpool medan vi tar hand om alla detaljer längs vägen.

Poolservice

POOLSERVICE

Äger du en pool i Stockholm är det viktigt att ta hand om den på bästa möjliga sätt för att säkerställa optimal funktion och lång hållbarhet. Vi på Nice Garden erbjuder dig pålitlig och professionell poolservice i hela Stockholm och hjälper dig att maximera livslängden på din pool och undvika dyra reparationer.

Pooltillbehör

Pooltillbehör

Nyckeln till att kunna njuta av din pool till fullo är att ha rätt tillbehör till hands. Vi erbjuder allt från poolrengöring och poolskydd för att säkerställa att vattnet är i bästa skick, till poolpumpar och poolbelysning som skapar en inbjudande och bekväm atmosfär. Vi har de perfekta och nödvändiga pooltillbehören för att göra din upplevelse oförglömlig, oavsett om du är en hängiven simmare eller föredrar att koppla av och njuta vid poolkanten.

Skräddarsydda lösningar för dig som vill bygga pool i Stockholm

På Nice Garden erbjuder vi skräddarsydda lösningar för dig som vill bygga pool i Stockholm. Oavsett vilken typ av pool du vill ha skapar vi en lösning utefter dina behov och önskemål. Vi tar oss an alla projekt, oavsett storlek! Vårt professionella team har lång erfarenhet av att skapa pooler och utemiljöer som passar dina individuella preferenser.

Bygg pool i Stockholm

Bygga pool i Stockholm

Bygga pool: Så ser vår process ut

Hembesök

1. Hembesök

Första steget i att bygga pool är ett hembesök, där våra experter gör en analys av din trädgård eller uteplats och för en dialog med dig för att få en förståelse för dina önskemål och behov inför poolbyggnationen. Vi hjälper dig även att välja rätt material för din poolbyggnation.

Design

2. Design

Nästa steg i processen består av projektplanering, där vi tar fram en detaljerad plan, designförslag och tidsplanering för hela projektet. Projektplanen och designförslaget är baserat på det vi tidigare kommit överens om tillsammans.

Offert

3. Offert

Därefter tar vi fram en offert där alla kostnader ingår. Offerten baseras på det vi kommit överens om tillsammans med dig under det initiala hembesöket och under projektplaneringen. Därefter kan du luta dig tillbaka så sköter vi resten!

Utförande

4. Utförande

När du godkänt offerten samt den projektplan och tidsplan som tagits fram, inleds poolbyggnationen. Våra experter tar hand om allt från leverans och byggnation, till slutbesiktning. Vi håller alltid nära kontakt med dig som kund under arbetets gång och ger löpande uppdateringar.

Utförande

5. Slutbesiktning

När arbetet är avslutat genomför vi en slutbesiktning för att säkerställa bästa möjliga slutresultat och högsta kvalitet. Vi ser alltid till att arbeta effektivt utan att kompromissa med kvalitén!

Därför ska du välja Nice Garden när du ska bygga pool i Stockholm

\

Professionell expertis

Vi på Nice Garden har lång erfarenhet och expertis inom poolbyggnation. Vi erbjuder alltid högsta kvalitet av både material och arbete för att säkerställa att du får den bästa möjliga poolen som passar dina behov! Vi vet hur man planerar och bygger en pool av högsta kvalitet som blir både hållbar och säker.

\

Skräddarsydda lösningar

Vi vet att alla är unika och har olika stil, önskemål och behov. Därför ser vi alltid till att skapa skräddarsydda lösningar utifrån dina önskemål som passar din unika stil och dina behov. Personlighet är viktigt när det kommer till hem och utemiljö, och vi vill göra dina drömmar till verklighet!

\

Kundfokus och tillgänglighet

Vi på Nice Garden har alltid kunden i fokus och ser till att leverera den bästa möjliga servicen till våra kunder. Vårt mål är alltid att du som kund ska känna dig nöjd, trygg och säker med ditt val av poolentreprenör. Vi dokumenterar noga arbetet som utförs och håller nära kontakt med dig under hela projektet.

\

Exklusiva premiumlösningar

Vi erbjuder premiumlösningar för dig som önskar en mer lyxig och exklusiv känsla hemma. På Nice Garden har vi professionella experter som alltid levererar högsta möjliga kvalitet, både när det gäller material, utförande och design.

\

Gedigen erfarenhet

Vi på Nice Garden har många års erfarenhet gällande byggnation av alla möjliga typer av pooler. Vi hjälper dig att hitta rätt pool för er utemiljö. All vår kompetens finns in-house, vilket garanterar hög kvalitet och expertis genom hela processen.

\

Goda referenser

Våra kunder väljer oss för att vi är professionella i allt vi gör och alltid sätter dem i fokus. Vi arbetar alltid effektivt och med största noggrannhet för att du ska få bästa möjliga resultat som håller länge. Vår målsättning är att skapa er drömtomt!

Bygga pool i Stockholm

Frågor & svar

Var på tomten är det bäst att placera poolen?

När du ska välja var på tomten du ska placera din pool är det fördelaktigt om den kan placeras i söderläge. När poolen placeras i söderläge minskar uppvärmningskostnaderna och solskenet gör vistelsen i poolen extra trevlig. Är du osäker på var du bör placera poolen? Kontakta oss på Nice Garden och boka ett kostnadsfritt hembesök!

Behöver jag bygglov för att bygga pool?

Bygglov kan i vissa fall behövas när du ska bygga en pool. Några exempel på när detta kan behövas är om poolen kommer att placeras nära en tomtgräns eller om marknivån kommer att förändras. Kontakta byggnadsnämnden i din kommun för att få klara besked om vad som gäller för just ditt poolbygge. Inom stadsplanen krävs vanligtvis ett marklov för grävning.

Vad ska man ha för material runt poolen?

När det gäller poolbyggnationer är det populärt att ha trätrall eller stenplattor runt om. Området runt poolen är vanligtvis en central del av trädgården och därav är det bra om området är tillräckligt stort för att möjliggöra plats för olika saker såsom solstolar och sittgrupper.

Vad kostar det att bygga pool i Stockholm?

Priset för att bygga pool i Stockholm varierar beroende på dina önskemål och olika omständigheter och andra faktorer. Priset kan variera mycket beroende på vilken slags pool och material du önskar samt vilka tillbehör du vill ha. Tänk även på kostnader för drift, service och underhåll när du planerar din budget. Funderar du på att bygga pool i Stockholm? Boka ett kostnadsfritt hembesök och få en offert för din poolbyggnation!

När är det bäst att bygga pool i Stockholm?

Det går att bygga pool under största delen av året. Däremot kan det vara fördelaktigt att bygga pool under hösten då trädgården hinner återställa sig tills dess att det är dags att börja bada och umgås utomhus igen. De flesta har en tanke kring hur de vill att det ska se ut runt omkring poolen, exempelvis trädäck eller kanske stenläggning och plantering av växter.

Hur hög pool får man bygga?

När du gräver ner en pool krävs det vanligtvis inte bygglov. Om du däremot ska bygga en pool ovanför mark och klä in den med exempelvis mur eller plank kan du behöva söka bygglov. Vanligtvis krävs bygglov när du höjer marknivån med mer än 0,5 meter. Kontakta din kommun för att veta vad som krävs inför ditt poolbygge.

Vi tar ansvar för hela ditt projekt – från start till slut.
Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy
Vi hjälper dig komma igång

Kontakta oss

Telefon

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy