Personal

På Nice Garden har vi gedigen erfarenhet och expertis kring allt inom markanläggning, projektering, trädgårdsdesign och skötsel, vi utför alla typer av arbeten för din utemiljö. Tillsammans skapar vi ett helhetskoncept där vi tar hand om allt från idé, design och planering till leverans, utförande, färdigställande och slutbesiktning.

Vi bor och är uppvuxna lokalt och har därför en stark närvaro i Danderyd och Lidingö. För oss är det viktigt att vi levererar alla våra tjänster med högsta möjliga kvalité, och vi gör gärna det lilla extra för att våra kunder ska få den bästa möjliga slutprodukten. Det är viktigt för oss att vara lyhörda och lyssna på våra kunder för att kunna anpassa arbetet efter kundens personliga preferenser och behov för att skapa den perfekta utemiljön. Med våra fleråriga erfarenheter kan vi skräddarsy era projekt för att skapa er drömtomt och den perfekta utemiljön för just er.

Gedigen erfarenhet och kompetens

Vår personal

Rasmus Brott

VD/Delägare

Patrik Bergquist

Skötselansvarig
/Delägare

Andreas Thustrup

Markanläggningsansvarig
/Delägare

Anna De Geer

Design

Björn Zelahn

Ekonomi

Pierre Bergquist

Verkstadschef

Florin Grecu

Arbetsledare

Georgian Dragota

Arbetsledare

Bogdan Bratosin

Arbetsledare

Jacek Wawrzyniak

Arbetsledare

Edgar Thioncuks

Arbetsledare

In-house kompetens

All vår kompetens finns in-house, vilket garanterar hög kvalitet och expertis genom hela processen samt underlättar och effektiviserar kommunikationen och utförandet av arbetet. Vi på Nice Garden sköter allt från helhetsanalys, planering och trädgårdsdesign, till leverans, utförande, färdigställande och slutbesiktning. När du väljer oss som helhetsleverantör slipper du koordinera med flera olika underleverantörer. Nice Garden är din trogna partner i alla typer av arbeten och projekt kring din utemiljö. Vi är med er hela processen från idé till färdigställande.

För oss är det viktigt att du som kund känner dig nöjd, säker och trygg med ditt val av entreprenörer när det kommer till din utomhusmiljö. Personlighet är A och O när det gäller hem och trädgård. Tillsammans med dig skapar vi din drömtomt. Det är vi som är Nice Garden!

Bli en del av Nice Garden!

Vill du bli en del av Nice Garden? Har du erfarenhet inom markanläggning, trädgårdsdesign, trädgårdsskötsel eller andra områden? Tveka inte att höra av dig till oss för att lämna in en spontanansökan.

Kontakta oss

Telefon

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy