Bygga attefallshus

Under de senaste åren har intresset för att bygga attefallshus ökat. En stor anledning är förstås att det är bygglovsbefriat i vissa områden. Attefallshuset går dessutom att anpassa efter dina behov och önskemål samt tomtens förutsättningar. På Nice Garden har vi bred kompetens och erfarna snickare som hjälper dig att bygga attefallshus!

Bygga attefallshus: Professionella och erfarna snickare

Ett attefallshus är flexibelt och kan skapas och användas på många olika sätt. Attefallshus är ett så kallat komplementbostadshus, vilket får byggas utan bygglov, i vissa områden, med en sammanlagd yta på upp till 25 kvm. Vill du bygga attefallshus? Vi på Nice Garden utför byggnation av attefallshus, både platsbyggda av lösvirke samt som färdig byggsats. Vi erbjuder planlösningar för flera olika ändamål beroende på hur du ska använda ditt attefallshus. Vill du kanske bygga ett poolhus i närheten av poolen? Ett poolhus kan byggas med eller utan avloppssystem beroende på hur du vill utnyttja det. Du vill kanske ha bastu i ditt poolhus? Vi anpassar planlösning och funktionella tillval utefter dina behov, och skräddarsyr ditt attefallshus eller poolhus.

Vi tar ansvar för allt arbete kring attefallshuset, från schaktning och grävning för grunden, till materialbeställning och färdigställande. All vår kompetens finns internt och därför tar vi även hand om allt arbete kring el, VVS och plåtarbeten. Genom att erbjuda en helhetslösning garanterar vi en smidig process och högkvalitativt arbete där du slipper ha kontakt med och koordinera med flera olika underleverantörer.

Tillsammans med dig tar vi fram design för attefallshuset baserat på dina behov, önskemål och din personliga stil. Vi vet att alla våra kunder är unika och har olika behov, därför är det viktigt för oss att vara lyhörda för att kunna möta och överträffa våra kunders önskemål.

  Bygga attefallshus
  Professionella och erfarna snickare Attefallshus

  Bygga attefallshus: Så ser vår process ut

  Hembesök

  1. Hembesök

  Vi inleder processen med en kostnadsfri heminspektion. Vi på Nice Garden besöker ditt hem för att analysera din utemiljö och tomt, vilket kommer att vara grunden för att planera byggandet av ditt attefallshus. Under detta steg i processen har vi en öppen dialog med dig för att förstå dina önskemål och behov inför projektet.

  Design

  2. Design

  Nästa fas i processen involverar projektplanering, där vi skapar en detaljerad plan, designförslag, skisser och tidsplan för ditt attefallshus. Dessa planer baseras på de överenskommelser vi har nått tidigare under hembesöket.

  Offert

  3. Offert

  Därefter presenterar vi en offert som inkluderar alla projektrelaterade kostnader. Offerten baseras på de överenskommelser som gjorts under det inledande hembesöket och projektplaneringen. Efter ditt godkännande av offerten samt den framtagna projektplanen, designen och tidsplanen påbörjar vi byggnadsarbetet.

  Utförande

  4. Utförande

  När du har godkänt offerten samt den detaljerade projektplanen och designen påbörjar våra skickliga hantverkare arbetet med att bygga ditt attefallshus. Vi tar hand om alla moment, från leverans och byggnation till slutbesiktning. Vi upprätthåller en kontinuerlig dialog med dig som kund under hela byggprocessen och ger regelbundna uppdateringar.

  Utförande

  5. Slutbesiktning

  Avslutningsvis genomför vi en slutbesiktning för att säkerställa det bästa möjliga slutresultatet och högsta kvalitet i byggandet av ditt attefallshus. Vi strävar alltid efter att vara effektiva utan att kompromissa med kvaliteten på det färdiga projektet.

  Därför ska du välja Nice Garden för att bygga attefallshus

  \

  Professionell expertis

  Nice Garden besitter bred erfarenhet och specifik expertis inom uppbyggnad av attefallshus. Vi strävar konstant efter att leverera högkvalitativa resultat, både vad gäller materialval och utförande, för att säkerställa att våra attefallshus uppfyller högsta standard. Varje byggnation är individuellt anpassad för att motsvara dina unika behov och önskemål. Vår expertis gör oss skickliga på att planera och genomföra projekt som är hållbara och smidigt integreras med din utemiljö.

  \

  Skräddarsydda lösningar

  Vi är medvetna om att varje individ är unik med olika stilar, önskemål och behov. Vårt främsta fokus är att skapa skräddarsydda lösningar som återspeglar dina personliga önskemål och behov samt passar in i omgivningen när det gäller attefallshus.

  \

  Kundfokus och tillgänglighet

  Nice Garden placerar alltid kunden i centrum och strävar efter att erbjuda bästa möjliga service. Vårt mål är att du som kund ska känna dig nöjd, trygg och säker med ditt val av entreprenör. Vi dokumenterar omsorgsfullt varje steg i processen och upprätthåller nära kontakt med dig under hela projektet.

  \

  Gedigen erfarenhet

  Nice Garden har omfattande erfarenhet inom planering och konstruktion av olika typer av attefallshus. Vi assisterar dig i att välja den mest lämpade lösningen för ditt projekt. All vår kompetens finns internt, vilket garanterar hög kvalitet och expertis genom hela processen.

  \

  Goda referenser

  Våra kunder väljer oss för vår professionella inställning och konsekventa arbete. Vi arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat som står sig över tid när det gäller alla sorters projekt.

  Nice Garden bygger attefallshus i Stockholm
  Attefallshus Stockholm
  Vi tar ansvar för hela ditt projekt – från start till slut.
  Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!
  Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
  Integritetspolicy
  Vi hjälper dig komma igång

  Kontakta oss

  Telefon

  Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
  Integritetspolicy