Nice Garden slår ihop med Athome

jan 29, 2024Nyheter

AtHome Nice Garden

Vi på Nice Garden har gått ihop med vår tidigare samarbetspartner Athome, som har en stark lokal närvaro på och omkring Lidingö. Denna sammanslagning innebär att Athome blir en del av Nice Gardens koncern, och Andreas Thustrup (Athome) kommer att bibehålla fullt engagemang inom projektledning och praktisk utförande ute på plats. Det är med stor stolthet vi meddelar er om denna sammanslagning, som för er kunder innebär ett utökat utbud av tjänster för er trädgård.

Nice Garden – En stark helhetsleverantör

Tillsammans med Athome har Nice Garden nu en utökad personalstyrka på över 35 stycken anställda, samt en utökad maskinpark. Detta innebär att vi tillsammans är en stark helhetsleverantör som tar ansvar från hela projektet från start till mål – precis som tidigare, men numera i en större och starkare kostym.

Vi utför alla typer av tjänster inom markanläggning, projektering, trädgårdsdesign och skötsel. Med bas både på Lidingö och Danderyd och lång erfarenhet av de lokala förutsättningarna kan vi skräddarsy ditt projekt och skapa din drömtomt. För oss är det viktigt att vara lyhörda för att få en förståelse för våra kunders behov och önskemål, och på så sätt kunna anpassa arbetet och skapa den perfekta utemiljön.

På Nice Garden har vi gediget erfaren personal inom alla områden för markanläggning. All vår kompetens finns in-house, vilket garanterar hög kvalitet och expertis genom hela processen. Vi gör alltid det lilla extra för att våra kunder ska få bästa möjliga slutprodukt

Våra tjänster

Tillsammans med Athome skapar vi nu det nya Nice Garden med, precis som tidigare, bred erfarenhet av branschen och all kompetens internt. Detta gör att vi kan ta ett helhetsansvar för ditt projekt, från idé till färdigt arbete, och du slipper hantera flera olika underleverantörer. Här listar vi en översikt över vårt breda tjänsteutbud:

Är du i behov av någon av ovanstående tjänster eller är intresserad av att utforska nya projekt för din trädgård? Tveka inte att höra av dig till oss. Kika gärna på våra referensbilder från utförda projekt eller våra sociala medier för inspiration!

Nice Garden

Nice Garden

Nice Garden är ett företag som gör allt inom markanläggning, projektering, trädgårdsdesign och skötsel. Vi har bas både på Lidingö och i Danderyd i Stockholm och utför alla typer av arbeten för din utemiljö!

Kontakta oss

Telefon

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Integritetspolicy